Aktywne Wpisy

factoryoffaith_ +265
Ponad 4 lata starań, rezygnacja z pracy (praca z dziećmi tylko przypominała mi o moim pragnieniu), żeby się nie stresować i oddać ogarnianiu swojego organizmu. Godziny dziennie poświęcone latami na czytanie badań naukowych o moich i partnera problemach. Układanie diety, stylu życia, terapia. Tysiące złotych na badania, pewnie dziesiątki tysięcy na lekarzy, tony supli, leki które wpływają codziennie na moje samopoczucie. Układanie życia pod wizyty lekarskie + loty (tylko niewielką część czasu
michorn +45

- Chciałbym pojechać do Francji.
- To co za problem, zaraz kupimy bilety.
- Do tej Francji nie da się już pojechać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#heheszki #humorobrazkowy #gownowpis #nostalgia #film #francja #takaprawda #zalesie
To już nie wróci
Ogólnie to się tak przyjemnie oglądało. Wyglądało to jak sieczny serial o nieskonczonej ilości odcinków, a tego tak naprawdę było tylko kilka filmów xD
@Notes: o tym, że w nadmorskich miastach Francja masz brak praworządności i wysoki wskaźnik przestępczości. Toteż już nie ma obrazu bogatych Francuzów błogo spedzajacych czas. Jest Afryka północna, bród, smród i ubustowo. Nielegalny handel, zaczepianie turystów, kradzieże i wiele poważniejszych.
@Javert_012824: Maroko, Marakesz to porządek i kultura XD
Nadmienię, że wszystkie filmy z serii Żandarm są do obejrzenia w przyzwoitej jakości na c d a (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Louis de Funes chyba jest tak popularny tylko w Polsce, bowiem często filmy z jego udziałem były filmami nadawanymi do kotleta i cała familia oglądała je niezliczoną ilość razy.
@Notes: podeślij linka :)
ale jak pojezdzicie palcem po mapie albo poprzegladacie oferty na bookingu to na pewno cos znajdziecie.
samo saint tropez latem kosztowalo roznie od 400-500€ wzwyz za dobe a ja nocowalem za niecale 200€ wiec roznica spora