Aktywne Wpisy

Ejszyn +279
No krew mnie zalewa przy takich informacjach jak dzisiaj o żałobie narodowej. Wmawiają nam że jesteśmy wolnymi ludźmi, tymczasem umiera sobie możny pan daleko od naszego kraju, a my jesteśmy zmuszeni do rezygnacji ze swoich planów, bo tak xd
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,

notakjakbytotalnie_ +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#ai #programowanie #sztucznainteligencja
Dodatkowo, zamiast zarabiać swoją pracą, można zarabiać kapitałem
Mając 1 200 000 zł i uzyskując z tego 5% rocznie wychodzi 60 000 zł rocznie czyli 5000 zł miesięcznie.
@HereAfter: przecież roboty zrobią całą pracę fizyczną. Inżynierowie będą się zabijać o ostatnie miejsca pracy służące automatyzacji wszelkiej pracy fizycznej
@mrpawel: darmowe praktyki u glazurnika na które będzie 300 chętnych i 14 lat oczekiwania.
@MilionoweMultikonto: eeeeeeeee...większość rozsądnych obligacji?
Obligacje Kruka, Alioru, Skarbu Państwa - 9, czy 9,5% brutto, lekko będzie 7% netto.
Masz sobie półtora melasa, z tego jest spokojnie 110, 120 rocznie netto.
@JamesJoyce: podziwiam, ja jak widzę tego chłopa od razu uciekam w inne czeluści internetów. A jak chłop się wypowiada o AI to jeszcze zostawiam w biegu łapę w dół.