mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
bulbulator90
bulbulator90
@0skar XDD

sensowny vs na tinderze. Wybierz jedno
1
Peperonin
@mirko_anonim jedyna alternatywa to bumble. Jeszcze Hinge ale w Polsce to nie jest za bardzo popularne
1
jerzu70
@mirko_anonim:
1. apka na iphonie nie nadaje się do używania, co chwila wyskakują filmiki reklamujące kryptowaluty albo durne gierki na telefon
2. 50%, jak nie więcej to Ukrainki
3. paruje mnie z osobami, które dałem do blokowanych

non stop widzę te same osoby, które widziałem 2-4 lata temu. Nawet zdjęć
1
razdwatrzy55
razdwatrzy55
@mirko_anonim: ja na badoo spotykałem tylko laski 1-2/10 xD moze dlatego ze mialem zdjecie z fejsa profilowe xd
1
0.....r
0.....r
@mirko_anonim: Badoo to syf, niestety ale aktualnie jedynie na Tinderze da się kogoś sensownego znaleźć.
0
razem
razem
@mirko_anonim: u mnie były same Ukrainki xd czułem się obco we własnym mieście dawno ten syf odinstalowałem
0
Pralko-suszarka
@mirko_anonim: o czym ty piszesz? Jeszcze nie dawno miałem Badoo i normalnie miałem premke na trzy dni.

I bez premki możesz pisać z matchami

dlaczego pokazuje mi kobiety z całej Polski a nie tylko z mojego miasta?! (innym też jak czytam opinie

Bo nie umiesz w opcjach ustawić zasięgu?
0
l.....o
@mirko_anonim: na badoo to głównie samotne matki
0
YourMind
@mirko_anonim: Po zmianie wersji desktopowej badoo stało się totalnie bezużyteczne.
0
F.....y
F.....y
@mirko_anonim: Badoo to outlet. Albo laski 2/10 albo z dziećmi. Poza tym to nadal aplikacja randkowa - i typy i typiary szukają tam okazji na ONS, żeby odreagować poprzedni związek albo "związek".. Jak szukasz żony to zapomnij o appkach.
0
s.....u
@mirko_anonim: Badoo jest do bzykania Grazynek
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @Pralko-suszarka: niedawno czyli kiedy? od niedawna usunęli darmowe premium. Poza tym nie ma czegoś takiego jak opcja zasięgu - jest "w pobliżu" albo wpisujesz konkretne miasto a i tak pokazuje z całej Polski. Korzystam kilka lat z badoo i obecnie nie ma czegoś takiego jak mówisz a jak jest to poprosze screeny bo widocznie wiesz lepiej xD

─────────
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): tam na badoo są zdjęcia osób które wstawiły je chyba w 2009 roku XD profile które zarchizowały młodość nie jednej dziewczyny :D

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
0