Aktywne Wpisy

MrSzakal +91

pogop +3
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz

Na siłownię chodzę już ponad rok, chciałbym to wrzucić na trochę bardziej uporządkowany level. Jak uczyłem się języka, to zajęcie 1vs1 były najlepiej wydanymi pieniędzmy w życiu, więc zacząłem myśleć o jakimś trenerze?
Myślę czy warto iść do takiego on-line - tylko na treningu na żywo poprawi mnie i ustawi od razu, a tak obejrzy sobie filmik, napisze 5 punktów co poprawić i efekt podobny jakbym obejrzał filmik na yt u jakiegoś jeffa nipparda? Czy coś tutaj pomijam?
Do tego czy plan dla amatora cisnącego stówę na klatę na 1RM będzie się czymkolwiek różnił od gotowca z internetu fbw sakera czy tam 5/3/1?
Na plus widzę, że np. taki @Kasahara bierze 250 zł/miesiąc, a to raczej top w Polsce, nie pisze żadnych szamanizmów - cena nie zwala z nóg.
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Trenerzy bazują na sprawdzonych metodach, ponieważ nikt nie wymyśli koła na nowo. Co nie oznacza, ze plany nie są personalizowane. Dobry trener ma kontakt z klientem poprawia jego technikę raz programuje długofalowo pod rozwój GPP i SPP. Samych wersji 5/3/1 sam Wendler zrobił pewnie kilkaset.
Czy ktoś jest się sam nauczyć wszystkiego bez trenera? Mała część ludzi tak nie tylko dociekliwych, ale mających ogromną świadomość ruchu - zawsze trafiają
Na klatę bralem 45 RM1 także tym amatorem mnie rozbawiles. Bardzo duży progres z nim zrobilem. Nauczylem się techniki porzadnie i z pilotwaniem się nie raz przygladam 3x większym ode mnie chlopom xD
I to potwierdzone w NAUCZANIU, a nie po prostu sporcie. Jest mega duża różnica między kimś kto umie robić sport, a kimś kto potrafi go nauczać. Dobry zawodnik może być złym trenerem, tu nie ma prawie żadnej korelacji. Ba, jest wielka różnica między kimś kto naprawdę umie nauczać, a kimś kto zrobił