@kontodlabeki: a szczególnie że wino z takiego jarmarku jest obleśne. Totalnie rozwodnione (nie kupiłam jakby co, mieliśmy bony z pracy - moja cebularska natura by mi nie pozwoliła kupić )
@beerman no i pytanie co jest złego w grzancu z termosa zrobionym w chacie zamiast rozwodnionego fresco podgrzanego w budzie za 25zl za kubek. Call me cebulak
@kontodlabeki: to ja wam powiem jak tam jest. Bigos 42zł, grzaniec 16 , oscypek z zurawina 8zł sztuka..dalej nie bede wymieniał. zdzieranie z tych co przyszli pod szyldem ŚBN
to są ceny ustawione pod klientele z zachodu której w Poznaniu jest sporo (obcokrajowcy na delegacjach biznesowych oraz zwykli turyści z hajsem) a nie pod miejscową wiaruchnę więc prezydent ma rację, iść pooglądać śmialo dla klimatu ale kupować szaszłyka za statystyczną dniówkę robotnika byłoby niegospodarnie..
@kontodlabeki Ale nie rozumiem kręcenia Małysza. Szkoda Ci kasy na jedzenie na mieście to bierzesz kanapkę i herbatę w termosie. Jaśkowiak cen na jarmarku osobiście nie ustala.
zgarnij kasę za wynajem miejsca pod stragan, obrzydź kupującym miejscówkę
No właśnie to jest chyba istota sprawy i nikt więcej tego nie napisał: totalną hipokryzją jest narzekać na ceny, jeżeli to żaden "wolny rynek" tylko miasto zgarnia od tych firm kosmiczne opłaty, a potem chcą się odkuć i wyjść na swoje. Np nad morzem są oblegane miejscówki gdzie nie dość że ceny absurdalnie wysokie to jakość słaba, pojedziesz 20
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
źródło: Screenshot_20231124_153247_com.instagram.android-01
PobierzPo czym poznać, że JJ się zaraz skompromituje?
Po tym, że usta otworzył
Komentarz usunięty przez autora
No właśnie to jest chyba istota sprawy i nikt więcej tego nie napisał: totalną hipokryzją jest narzekać na ceny, jeżeli to żaden "wolny rynek" tylko miasto zgarnia od tych firm kosmiczne opłaty, a potem chcą się odkuć i wyjść na swoje. Np nad morzem są oblegane miejscówki gdzie nie dość że ceny absurdalnie wysokie to jakość słaba, pojedziesz 20