Wpis z mikrobloga

Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.

A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino

Neobychno - Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.

A nie, czekaj...

źródło: dino

Pobierz
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kurde, to jest smutne. Kasa przy drzwiach wejściowych przy -15 na zewnątrz to jak praca w chłodni, tylko bez dodatku za warunki szkodliwe. Ciekawe jak wyglądają wyniki L4 w takich marketach zimą vs lato.
  • Odpowiedz
@Neobychno: A ja myślałem że to tylko w moim Dino mają zimno jak w psiarni... ale widzę że oni faktycznie tym pracownikom przykręcają temperaturę aby nie siedzieli w cieple tylko się ruszali.
  • Odpowiedz
Stabilna temperatura, a nie ciągłe przeciągi i większa szansa na przeziębienie

@ja-jesio-ne: Przyczyną przeziębienia jest wirus, przeciąg nie ma z tym nic wspólnego
  • Odpowiedz
kasa przy samych drzwiach wejściowych xD Gorzej niż praca na mrozie

@ja-jesio-ne: zasadniczo powinna tam być włączona kurtyna powietrzna, pytanie czy nie przyoszczędzają i nie włączyli. Ale podwójnych drzwi z normalnych sklepów i tak to nie zastąpi.
  • Odpowiedz
@Neobychno: Jestem dumny, bo póki co nie przyszedł żaden gimbokonfiarz krzyczący, że jeśli jej się nie podoba to może zmienić pracę.

Tak trzymać wykopki ()
  • Odpowiedz
@Neobychno: hm, no to jak nie odpowiadają jej warunki, to w takim razie należy albo zgłosić się do odpowiedniej inspekcji, albo złożyć wypowiedzenie
  • Odpowiedz