Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rales nr 19 to borderline na 99%. Zapomnij o niej, nie warto chociażby nie wiem jak dobrze wyglądała. A nr 18 to taki typowy przypadek gdzie zapowiada się obiecująco ale nie wiesz kiedy to eskalować żeby tego nie zepsuć. Zrobisz jeden błąd i ją stracisz. Kumpelski vibe i tematy B--M i swingers? O takich tematach dziewczyny nie gadają z kumplami xD
  • Odpowiedz
@rales: Ja mam pytanie odnośnie tworzenia profilu, zdjęć tak aby zachęcały do matchowania. Czy gdzieś wspominałeś może o tym?
  • Odpowiedz
@rales: W jakim mieście działasz? A tak w ogóle ta nr 18 po prostu lubi bo się o tym naczytała czy tak się bawi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Ja mam pytanie odnośnie tworzenia profilu, zdjęć tak aby zachęcały do matchowania. Czy gdzieś wspominałeś może o tym?

@HBVST: jak chcesz o tym pogadać to pw
  • Odpowiedz
  • 6
@pamareum: @razdwatrzy55

@CloudSpanner: tutaj też przyznam rację kolegom, bo również uważam, że 1. spotkanie raczej kontrolne zapoznawcze kawa/spacer, a jeśli się sobie spodobacie i będzie chęć na kolejne spotkanie to wtedy dopiero jakieś inne aktywności. Bo właśnie co jak powymyślasz jakieś ścianki wspinaczkowe, domy strachów, skoki na spadochronie czy głaskanie lam w zagrodzie jak laska okaże się lipna na pierwszym spotkaniu i będziesz chciał się szybko ewakuować?
  • Odpowiedz
Bo właśnie co jak powymyślasz jakieś ścianki wspinaczkowe, domy strachów, skoki na spadochronie czy głaskanie lam w zagrodzie jak laska okaże się lipna na pierwszym spotkaniu i będziesz chciał się szybko ewakuować?

@rales: Pamiętam kiedyś ktoś (chyba @Pozytywny_gosc) umówił się na squasha z różową z tindera. Spotkali się, różowa się wykrzywiła na widok "partnera do gry" i poszli sie przebrać. Chłop szybko się przebrał, wychodzi a tam widzi
  • Odpowiedz
@CloudSpanner @rales siłownia, joga, trampoliny są za darmo jak masz karnet do sieciówki albo Multisporta, a lepsze to niż siedzenie na dupie. Ja się czułem na takich kawach zapoznawczych jak na rozmowie o pracę i po prostu nie miałbym ochoty w ogóle na coś takiego z domu wychodzić.
  • Odpowiedz
@rales: dla mnie takie aktywnosci na 1 spotkaniu nie maja sensu nie przez potencjalne niedopasowanie ale glownie z uwagi na to, ze robiac rzeczy z reguly rozmawia sie mniej, bo jest sie zajetym, a do tego wiekszosc rozmowy dot. aktualnie wykonywanych czynnosci - np. wspinaczki - wiec ciezko kogos poznac. To samo koncerty, kino - siedzenie i ogladanie/sluchanie po czym krotka wymiana zdan na ten temat raczej nic nie wnosi,
  • Odpowiedz
@good dla mnie to właśnie dobrze że się mniej rozmawia, a jak już to właśnie to tym jak w tego squasha grać. Przynajmniej luźna atmosfera już od pierwszego spotkania jest.

Na kawie czy herbacie to wygląda jak w popularnym trendzie na tik toku teraz (głos Agi na YT zaczynający się od "czy masz Disney+? Nie, nie mam tego programu") jest cringe i nuda
  • Odpowiedz