rales
rales
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
46
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
rales
rales Autor
PROSZĘ O PLUSOWANIE TEGO KOMENTARZA, JEŚLI CHCESZ ABYM ZAWOŁAŁ CIĘ DO KOLEJNEGO WPISU
147
msr99
msr99
@rales: 18 wyślij coś fajnego

19 wyślij kutasa i zapytaj czy ci się podoba
33
e.....u
e.....u
@rales: nr 19 typowy shittest na to czy jestes facet czy p---a, powinienes odbic pileczke i isc w swoja strone przy pierwszej okazji gdy powiedziala chodz, raz tak mialem, ze laska probowala narzucac swoja wole, i tez mi powiedziala chhodz, to powiedzialem ze chyba ja p------o i ze ja tu prowadze, poszedlem w przeciwnym kierunku i za 5 minut przybiegla i gadka zupelnie inna. Jesli juz poszedles dalej i probowales
22
master4342
16
CloudSpanner
Bo właśnie co jak powymyślasz jakieś ścianki wspinaczkowe, domy strachów, skoki na spadochronie czy głaskanie lam w zagrodzie jak laska okaże się lipna na pierwszym spotkaniu i będziesz chciał się szybko ewakuować?

@rales: Pamiętam kiedyś ktoś (chyba @Pozytywny_gosc) umówił się na squasha z różową z tindera. Spotkali się, różowa się wykrzywiła na widok "partnera do gry" i poszli sie przebrać. Chłop szybko się przebrał, wychodzi a tam widzi
14
rales
rales Autor
jak dla mnie wszystkie twoje randki (przeczytałem 3 ostatnie posty) są takie same. Nuuuda i myślę, że te dziewczyny podobnie uważają.

Jedynie mnie ciekawi dziewczyna nr.20 będzie zainteresowana kolejnym spotkaniem

1. Z dziewczyną nr 20, nie mam już kontaktu. Dzień po spotkaniu pisałem do niej, ale to ja ciągnąłem tę rozmowę, ona odpisywała mi zdawkowo na odczepnego. Następnego dnia nie odezwałem się już do niej. Ona też
2. Co w takim razie mógłbym zrobić,
12
To_ja_moze_pozamiatam
Czekaliśmy na przystanku prawie 30 min

@rales: Masz za dużo wolnego czasu?
10
GregPelka
Spytałem, czy coś się stało. Żachnęła, że "nie ma nastroju i humoru".

@rales: odpowiadasz 'to w takim razie szkoda mojego czasu, odezwij się jak będziesz miała lepszy nastroj'. I się kulturalnie żegnasz i odchodzisz.
Nie jesteś ani od pajacowania, aby jej humorek poprawić, ani nie jesteś emocjonalnym tamponem, żeby się wygadała. Szanuj swój czas.
9
rales
rales Autor
@pamareum: @razdwatrzy55

@CloudSpanner: tutaj też przyznam rację kolegom, bo również uważam, że 1. spotkanie raczej kontrolne zapoznawcze kawa/spacer, a jeśli się sobie spodobacie i będzie chęć na kolejne spotkanie to wtedy dopiero jakieś inne aktywności. Bo właśnie co jak powymyślasz jakieś ścianki wspinaczkowe, domy strachów, skoki na spadochronie czy głaskanie lam w zagrodzie jak laska okaże się lipna na pierwszym spotkaniu i będziesz chciał się szybko ewakuować?
6
CloudSpanner
upper (190) normie po looksmaxingu

@pamareum: Teraz jest już jasne czemu nie rozumiesz co możę być nie tak w zaproponowaniu siłowni i temu, że możesz obczajać laskę w leginsach. Odpowiadam - Jak jesteś przeciętniakiem to laska najpierw się musi zastanowić czy chce Ci się pokazać w obcisłych ubraniach a jak jesteś upper normikiem 190cm to chce zachęcic cie do siebie, więc pójdzie w takie miejsce.

introwertyk bez
6
przegryw162cm
Tak czy inaczej mogę progratulować optymalizacji swojej taktyki chociaż wiadomo, że bez wyglądu praktycznie każda taktyka jest skazana na porażkę.

@CloudSpanner: @pamareum i slusznie, cieszmy sie, ze koledze wychodzi, zamiast byc pelnymi zawiści, niech Ci sie wiedzie qmplu (。◕‿‿◕。)
5
razdwatrzy55
razdwatrzy55
4
pamareum
@rales to wybieraj dziewczyny, które nie mają tatuaży, zdjęć w bikini, zdjęć z imprez, a raczej te które mają zdjęcia prezentujące ich zainteresowania, w naturalnym środowisku, na których widać ich uśmiech.
3
CloudSpanner
3
pamareum
@rales jak dla mnie wszystkie twoje randki (przeczytałem 3 ostatnie posty) są takie same. Nuuuda i myślę, że te dziewczyny podobnie uważają.

1
AnonimoweLwiatko
@rales: Czyli faktycznie, sam rak i syf na tych aplikacjach, lepiej wyjść z domu i poznawać ludzi przez rozwój zainteresowań i wspólnych znajomych. Nowe, nie znałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
1
rales
rales Autor
to ty się bardzo często spotykasz z dziewczynami ze studiów medycznych?

@pamareum: to dlatego, bo mieszkam rzut beretem od akademika medyka
1
rales
rales Autor
robić coś ciekawszego niż siedzenie i picie kawy/herbaty.

@pamareum: jakieś przykłady, które też zbyt nie nadszarpną budżetu?
1
@rales: dla mnie takie aktywnosci na 1 spotkaniu nie maja sensu nie przez potencjalne niedopasowanie ale glownie z uwagi na to, ze robiac rzeczy z reguly rozmawia sie mniej, bo jest sie zajetym, a do tego wiekszosc rozmowy dot. aktualnie wykonywanych czynnosci - np. wspinaczki - wiec ciezko kogos poznac. To samo koncerty, kino - siedzenie i ogladanie/sluchanie po czym krotka wymiana zdan na ten temat raczej nic nie wnosi,
1