Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rales jak dla mnie wszystkie twoje randki (przeczytałem 3 ostatnie posty) są takie same. Nuuuda i myślę, że te dziewczyny podobnie uważają.

• Odpowiedz
  • 12
jak dla mnie wszystkie twoje randki (przeczytałem 3 ostatnie posty) są takie same. Nuuuda i myślę, że te dziewczyny podobnie uważają.

Jedynie mnie ciekawi dziewczyna nr.20 będzie zainteresowana kolejnym spotkaniem

1. Z dziewczyną nr 20, nie mam już kontaktu. Dzień po spotkaniu pisałem do niej, ale to ja ciągnąłem tę rozmowę, ona odpisywała mi zdawkowo na odczepnego. Następnego dnia nie odezwałem się już do niej. Ona też
2. Co w takim razie mógłbym zrobić,
  • Odpowiedz
  • 0
nie wiem czego szukasz, bo jeżeli związku to radziłbym prowadzić lepszą selekcję dziewczyn i nie umawiać się na ilość. A przede wszystkim szukać poza tinderem.

@pamareum: moim priorytetem jest poznanie dziewczyny do stałego związku.
  • Odpowiedz
@rales to wybieraj dziewczyny, które nie mają tatuaży, zdjęć w bikini, zdjęć z imprez, a raczej te które mają zdjęcia prezentujące ich zainteresowania, w naturalnym środowisku, na których widać ich uśmiech.
  • Odpowiedz
@rales aha i z tego co zaobserwowałem to ty się bardzo często spotykasz z dziewczynami ze studiów medycznych? Ty też studiujesz w tym kierunku? Te dziewczyny mają wymagania w------e w kosmos i szukają najchętniej też z tej branży.
  • Odpowiedz
  • 1
to ty się bardzo często spotykasz z dziewczynami ze studiów medycznych?

@pamareum: to dlatego, bo mieszkam rzut beretem od akademika medyka
  • Odpowiedz
@rales moje pierwsze randki z tego roku: jazda autem po mieście+mc Donald, siłownia, jazda na hulajnogach, koncert (darmowy). Zimą na świeżym powietrzu odpada, więc dorzuciłbym zajęcia jogi albo trampoliny. Wszystko byle cokolwiek się działo, a nie siedzenie.
  • Odpowiedz
@rales: nr 19 typowy shittest na to czy jestes facet czy p---a, powinienes odbic pileczke i isc w swoja strone przy pierwszej okazji gdy powiedziala chodz, raz tak mialem, ze laska probowala narzucac swoja wole, i tez mi powiedziala chhodz, to powiedzialem ze chyba ja p------o i ze ja tu prowadze, poszedlem w przeciwnym kierunku i za 5 minut przybiegla i gadka zupelnie inna. Jesli juz poszedles dalej i probowales
  • Odpowiedz