Aktywne Wpisy

Pandzia_art +102
źródło: 1000015138
Pobierz
Dogecoin +146
Mirki, u mnie w domu od lat jest najdziwniejsza tradycja wigilijna, którą babcia wymyśliła po jakiejś wojnie psychicznej z rzeczywistością.
Zanim karp zostanie zabity, każdy musi napić się łyka wody, w której pływał. Normalny łyk. Taki, co już po przełknięciu wiesz, że tego smaku nie wymażesz ani barszczem, ani opłatkiem.
Woda stoi w misce, karp krążył w niej pół dnia, czasem kichnął, czasem się zesrał, a babcia mówi, że to „esencja Wigilii”.
Uzasadnienie
Zanim karp zostanie zabity, każdy musi napić się łyka wody, w której pływał. Normalny łyk. Taki, co już po przełknięciu wiesz, że tego smaku nie wymażesz ani barszczem, ani opłatkiem.
Woda stoi w misce, karp krążył w niej pół dnia, czasem kichnął, czasem się zesrał, a babcia mówi, że to „esencja Wigilii”.
Uzasadnienie

Treść została ukryta...
1. Z dziewczyną nr 20, nie mam już kontaktu. Dzień po spotkaniu pisałem do niej, ale to ja ciągnąłem tę rozmowę, ona odpisywała mi zdawkowo na odczepnego. Następnego dnia nie odezwałem się już do niej. Ona też
2. Co w takim razie mógłbym zrobić,
19 wyślij kutasa i zapytaj czy ci się podoba
mu się chyba jego podoba ( ͡º ͜ʖ͡º)
@pamareum: moim priorytetem jest poznanie dziewczyny do stałego związku.
@pamareum: to dlatego, bo mieszkam rzut beretem od akademika medyka
@pamareum: jakieś przykłady, które też zbyt nie nadszarpną budżetu?
@rales: Masz za dużo wolnego czasu?
@To_ja_moze_pozamiatam: aktualnie jestem bezrobotny, więc zdecydowanie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)