Aktywne Wpisy

fornson23 +92
Według mnie każde dziecko powinno się zapoznać z religią i chodzić do kościoła. Ok, gdy podrośnie, może zostać wojującym ateistą, protestantem, memiarzem żółtego papieża, whatever. Ale nauki Chrystusa uczą etyki i to zostaje do końca życia. Według mnie Ewangelie są najlepszymi książkami uczącymi etyki i moralności człowieka, nawet jak to uznamy, że są pod płaszczykiem wiary (jak dzieci wierzą w Św. Mikołaja) #religia #dzieci #rodzicielstwo #
źródło: duchowosc-i-religia-rece-zlozone-do-modlitwy-na-swieta-biblie-w-koscielnym-pojeciu-wiary_1150-12945
Pobierz
Telgar +16
Korzystając z wolnego dnia od pracy, chciałem nieco ogarnąć samochód... Wyszło średnio (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #motoryzacja #szczecin
#zalesie #motoryzacja #szczecin
źródło: PXL_20251210_112741690.MP
Pobierz

To świadczy o tym, że jesteś z mocnej patoli. L4 ciążowe powinno być dostępne dla wąskiej grupy kobiet które wykonują ciężką pracę np. w górnictwie, w hutach na przetopach, na magazynach bez dostępu do wózków elektrycznych czy na złomowiskach przerzucając tony stali. A nie, czekaj. Przecież to wygląda tak że pani siedząca w biurze bierze L4 bo jest w ciąży... To powinno być karane.
Komentarz usunięty przez autora
@Notabene: Raczej socjopatą, bo nie przejmuje się jakimiś dyrdymałami o moralności.
Nie byku, ty jesteś mocno patologiczny.
Zadzwoń do ZUSu, powiedz że Polacy są patologiczni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu decydują o tym przesłanki medyczne. Nikt w 1 dniu ciąży nie wie, że w niej jest i nikt nie wystawia wtedy l4.
C--j a nie lekarz decyduje, L4 na ciążę przyznawane jest z automatu. Co ty p--------z w ogóle xd
Rodzenie dzieci to podstawa spoleczenstwa. Nie ma zbyt dlugo spoleczenstwa, ktore nie rodzi dzieci. Z punktu widzenia panstwowosci nie ma sensu wspierac bezdzietnych, ale za to jest sens wspierac dzietnosc.