Aktywne Wpisy

diamondhands +17
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +17
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

#zalesie #motoryzacja #szczecin
źródło: PXL_20251210_112741690.MP
Pobierz@11mariom do regularnego mycia myjnia bezdotykowa sprawdza się bardzo dobrze. Jednak po trasie, jak auto jest obklejone robakami oraz pyłem hamulcowym to nie ma nic bardziej efektywnego niż myjnia automatyczna. Płacisz 30 zł i wyjeżdżasz czystym autem.
Szczotka to wgle jest jakieś nieporozumienie, bo nie wiesz czy przed tobą nie szorował nią ktoś opon po powrocie z ofroad. Szczotka po porzednimn żytkowniku sama się nie czyści, a w najgorszym przypadku za pomocą szczotki wcierasz w lakier,
£4 mnie to kosztuje,na stacji, ale nie mam takich niespodzianek jak ty
@adamsowaanon: za niewiele więcej masz lokalnych ciapków co umyją ręcznie
@adamsowaanon: nie porównuj UK do Polskich warunków. W UK auto myłem bardzo rzadko, w Polsce jakie są warunki teraz - śnieg - błoto pośniegowe - syf na drodze i sól - auto jest brudne w opór po każdej trasie.
1. umyte auto cisnieniowo z piachu i większego syfu
2. umyte recznie (w dobrej myjni na 2 wiadra) całe auto
3. umyte ręcznie felgi - syf z klocków nie schodzi tak łatwo bez przetarcia go ręką
4. osuszone auto (chyba najwazniejsze po myciu zeby
@Wiskoler_double: ja robie tak samo, mam własną rękawice i nigdy nikt mi uwagi nie zwrócił ...
- mycie zasadnicze ale stosuje do opłukania samochodu z piasku czyli 3 minuty
- piana grubo- 3 minuty,
- myje rekawica,
- spłukuje dokładnie- 4 minuty
- spłukuję z programem osuszanie-