Aktywne Wpisy

RebornAnimal +226
To jest hit - pomarańczowy oprócz wyzerowania cła chce wymusić na EU zmniejszenie vatu. Jesteśmy daleko od dealu.
#gielda
#gielda

źródło: temp_file1625407859921739908
Pobierz
Czy jakiś fachowiec z tagu wyjaśni pewną rzecz biedakowi, którego te rzeczy nigdy nie interesowały, i który miał poprawkę z majzy 12 lat temu w LO (ale zdałem jako jedyny spośród 8 podchodzących i nie kiblowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Jeżeli kupuję mieszkanie za 1 mln i stanieje ono do 500 tys., to te 500 tys. się nie rozpływają, bo dostał je deweloper albo poprzedni właściciel.
Jeżeli kupuję samochód za
Jeżeli kupuję mieszkanie za 1 mln i stanieje ono do 500 tys., to te 500 tys. się nie rozpływają, bo dostał je deweloper albo poprzedni właściciel.
Jeżeli kupuję samochód za
źródło: a8970004117c80877c683130a6aa5b8b
PobierzUmieją się sprzedać
@jmuhha: bo oglądasz tylko pozytywne filmy o Ameryce które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
@senq87: @jmuhha @senq87 @kill15you @mpetrumnigrum @Iskaryota Tymczasem rzeczywistość jest taka że klasa średnia właśnie w takim stereotypowym modelu z wielkim domem i jest dominująca od już dekad/pokoleń i żyje na poziomie grubo przekraczającym wyobrażenia wielu krytykujących co komiczne z Polski.
Dla porównia popatrzcie na definicję klasy średniej vs to co sie nią nazywa w Polsce xD Tyle lat klepania ruskiej/pisowej
źródło: Screenshot 2023-11-15 085438
Pobierzźródło: Screenshot 2023-11-15 090038
Pobierz@Saeglopur: Człowieku, ja nie neguję, że kraj posiadający 11 nuklearnych lotniskowców gotowych rozp*erdolić każdy zakątek ziemi nie jest supermocarstwem, także ekonomicznym. Mam jednak wrażenie, że przez lata Stany przestały być w oczach Polaków uważane za kraj