Aktywne Wpisy

Grajox3 +19
SiewcaPatogenu +319
Przyplątał się do mnie pies. Brzydki jak ja #!$%@?ę. Szwendał się po okolicy i bawił się z moim psem od dłuższego czasu i dwa dni temu typ jak wracałam do domu po prostu wszedł jak do siebie i #!$%@?: daj mnie jeść. Wystawiłam mu miskę z żarciem na dwór i wyszedł, ale jak po godzinie sprawdziłam typ się zwinął w kłębek na ganku i poszedł spać. Wieczorem zaczął padać śnieg a typ

Nie podzielam zdania że panuje jakaś bieda, wręcz przeciwnie, zapamiętałem te miejsca jako zadbane, napompowane kapitałem, tanio podróżowałem, tanio kupowałem ubrania. Jedno co mnie wkurzało to to że w sklepach ceny były podawane bez podatków i dopiero później doliczali przy kasie i trzeba było się orientować w jakim stanie jakie stawki.
Co do bezdomnych to faktycznie w Los Angeles może ich trochę jest
@BornToDie69:
No wlasnie ciekawe czy 'ogolnie' jest wiekszy syf, czy tez niektorym obraz znieksztalca to co sie dzieje w LA, biedniejszych miejscach NY czy Chicago, a zapominaja o calej reszcie kraju.
Tak samo mogę wstawić zdjęcie domu jakiejś zamożnej rodziny w Polsce i napisać, że wszystko takie fajne w Polsce czy Europie.
Ameryka promuje się swoimi filmami, to jest taka lekka propaganda. Nie chwalą się swoimi dzielnicami nędzy, imigrantami i biedą.
Jakby nie dominacja dolara na świecie to gówno by mieli w nie flotę lotniskowców i najbogatsze firmy na świecie.