Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

Porównanie rat kredytu na 30 lat na 500k w Polsce (u góry) i w Niemcach #nieruchomosci #banki
źródło: 1000005351
Pobierz

Za słaby na prace fizyczną, za głupi na prace umysłową, zbyt zamknięty w sobie na call center. Samo leki i wymioty po rozmowie telefonicznej o sprawe pracy, atak paniki po rozmowie rekrutacyjnej.
Psycholog uważa że jest ze mna ok, gdybym był kobietą i opowiedział taką historie każdemu było mnie żal i renta była od razu a spermiarze zrobili zbiórkę.
Jak bracia z #neet wyobrażacie sobie życie po śmierci rodziców i końca ich oszczędności oraz wyprzedaniu za bezcen większości majątku?
Ja osobiście co rano mam takie lęki, wiadomo że będę tak długo nie płacić aż policja będzie musiała wywalić drzwi że mnie eksmitować. Dając że mam antywłamaniowe nie pójdzie tak łatwo.
Potem nie wiem chyba szpital dla czubków, bo na ulicy czy więzieniu się nie odnajdę.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Idź na kierowcę
@xyz_xyz: Oj tak, wcale nikt nie go nie zmusza stawiając mu takie ultimatum, że albo będzie pracował, albo będzie bezdomnym... Ty nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo paskudną mendą jesteś.
Prędzej tobie się nic nie
@xyz_xyz: Widać, że jesteś typowym prostackim ignorantem, skoro uważasz, że samo posiadanie kończyn jest wystarczające xD Szkoda się strzępić na ciebie, bo i tak nie zrozumiesz z jak skomplikowanymi dolegliwościami inni muszą się zmagać.