Aktywne Wpisy

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz
wscieklizna_irl +21
Ktoś mi kubek w robocie z-----ł xDd kawy nie będzie
Co do kierwy
Co do kierwy

Był ktoś z was ma L4 w związku z wypaleniem zawodowym?
Mam już dość tej pracy, rzygam nią, absolutnie nienawidzę tego co robię, całymi dniami chodzę przez to w-------y, nie chce mi sie po prostu tego wszystkiego robić.
Niedługo zmieniam pracę, tylko zmieniam też formę pracy z UoP na B2B, więc wtedy możliwości radzenia sobie z tym będą mniejsze. Wiem, że tam mi się nie poprawi, bo to będzie już 3 firma w przeciągu kilku lat, od kiedy zacząłem to "coś" (co teraz nazywam wypaleniem) czuć, w każdej jest to samo. Jedyne, co mnie trzyma w tym zawodzie to pieniądze i to, że poza obecną działką nic nie umiem i rezygnacja z IT wymagałaby ode mnie wybierania tych najgorszych prac fizycznych.
I teraz tak, spróbowałbym pójść do lekarza, póki jestem na wypowiedzeniu i mam to UoP, może udałoby się dostać L4 i po prostu odpocząć. Tylko co, mam pójść do ogólnego i co powiedzieć, że nie chce mi się pracować? Przecież mnie tam wyśmieją, a nie dadzą na to chorobowe.
A może wy macie jakieś rady jak sobie z tym radzić? Jak pokonać to wypalenie?
#wypaleniezawodowe #praca #pracait #stres #programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@JustMightBe: