Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Mirki mam już dość. Po gotowaniu śmierdzi w całym mieszkaniu. Mam p*rdolony aneks kuchenny zrobiłem największy błąd ever dałem się namówić na to . Czy da się coś zrobić żeby nie śmierdziało w sypialni i salonie? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Dzosz89: To Pan Mirek nie zna najnowszych trendów warszawskiej deweloperki? Józef Wojciechowski mówił, że młodzi tego pragno dlatego kupujo.
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
Widzę, że na tagu stale przemądrzały
─────────────────────
Ale trochę pomoże więc mocny wyciąg.
Tylko w takim salonie wtedy nie da się siedzieć bo wyje straszliwie podczas
@mirko_anonim: To kup porządny bo ten ewidentnie nie daje rady.
Ale przy bardziej aromatycznych potrawach i tak zapach się rozniesie. To jest standardowy problem aneksów.
Nawet przemysłowy wyciąg sobie z tym nie radzi w 100%. Już nie mówiąc o tym, że taki wyciąg to jest 70 dB i przebywanie w salonie wtedy jest delikatnie mówiąc nieprzyjemne, a przecież koronnym argumentem za aneksami jest "można gotować w obecności rodziny/przyjaciół". No nie można. Bo wyciąg zagłuszy