Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +101
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +153
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Prace fizyczne w restauracji, a te związane z twoim kierunkiem to zupełnie inna rzecz. Nie powinieneś zniechęcać się niepowodzeniami w pracy o całkiem innej charakterystyce. Nie wyrabiałem w pracy na magazynie i mnie zwolnili, a w biurze daję sobie radę.
A co do pracy, to na luzie wreszcie się coś znajdzie tylko trzeba czasu. Najważniejsze to się nie poddawać i konsekwentnie małym krokami iść do przodu.
a co do roboty, musisz dawac slabe wrazenie albo bardziej sie przykladac jak nawet na stacji Cie nie chca,
Od dziecka zawsze chciałem latać w kosmos.
Szukałem jakiś stażów to albo mi nie odpowiadali lub szukali w tygodniu w godzinach 7-15, kiedy mam uczelnię i mi nie bardzo pasuje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Przegadaj z prowadzącymi, wszystko da się ustalić, przecież to uczelnia. Szczególnie, jeśli robota jest w branży. Tylko to trzeba chcieć, a nie lecieć w kosmos.
Wątpię, że tak łatwo będzie ustalić, jak czekają nas na 5 semestrze praktyki na 720h. To powiedzą, że wtedy będę mógł zrobić, a teraz trzeba się skupić na przedmiocie
────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Bzdura, nie ma takiego wymogu, jak "brak wyraźnego powodu", do tego, aby stwierdzić depresję. Taki "wyraźny powód", jak opisany we wpisie, to wręcz skutek, a nie przyczyna depresji.
Jak