Aktywne Wpisy
arinkao +286
Polskie jadło, nie ma lepszego ¯\(ツ)/¯
Colesław wymiata bo ma selera, dawajcie selera do surówek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie
Colesław wymiata bo ma selera, dawajcie selera do surówek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie
pearl_jamik +26
Nie ma tak naprawde argumentu, aby to mezczyzna placil za jedzenie, picie i rozrywkę kobiety.
Przyznałbym rację, gdyby kobiety i mezczyzni zaplraszaliby siebie mniej wiecej w 50% przypadkow, ale dzis w 99% przypadkow to mezczyzna zaprasza kobiete, wiec powiedzenie ze placi ten kto zaprasza to innymi slowy powiedzenie, ze placic powinien mezczyzna.
Mam, kobiety tez dzis pracuja i zarabiaja i nie widze powodu, aby im kupowac jedzenie i picie. Kobieta oczekujac, ze za nia zaplace oswiadcza, ze jej czas jest wazniejszy od mojego, ergo - ona jest wazniejsza ode mnie. Ja rozumiem, ze kazda kobieta ma tysiac spermiarzy gotowych zjesc wlasne gowno w zamian za 5-minutowa rozmowe z vitaminką, ale to NIE swiadczy o tym, ze jest lepsza czy wazniejsza od mezczyzny.
No tak, bo faceci to nie chiodza na silownie, nie ubieraja sie ladnie i nie placa za paliwo aby dojechac na randke...
Yyyyy nie. Kazdy z moich kumpli ma RiGCz i wie, że dorosła osoba płaci sama za swoje jedzenie i picie.
Kobieta nie idzie z facetem do lozka, bo jej postawił kawę czy obiad, tylko dlatego, ze jej sie podoba. Jesli jestes przystojny (a nie jestes, masz przeciez konto na wykopie) to przespisz sie z kobieta bez placenia. Jesli jestes brzydki to nie zaruchasz po postawieniu obiadu. Swoja droga ciekawe, ze ludzie uzywajacy tego argumentu uwazaja, ze placenie za obiad kobiety jest spoko w zamian za seks ale na #divyzwykopem to same przegrywy chodza, co nie?
#zwiazki #randki #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #rozowepaski #tfwnogf # niebieskiepaski
Gunwo prawda. Te 50/50 jest całkiem możliwe. Pod warunkiem że jesteś mezczyzna a nie wyrobem meskopodobnym. Jak znajdujesz się w topce przystojnych jest ok. Jak jesteś brzydki to masz obowiązek płacić.
@przegryw162cm: a ktoś im każe zapraszać? chcącemu nie dzieje się krzywda. niech nie zapraszają i problem z głowy... no i kto powiedział, że randka mna być w restauracji? ja zawsze zapraszałem laski na spacer, czyli na randkę za fri.
@przegryw162cm: Niestety, tak to trochę działa. Podaż popyt i te sprawy. Jak masz multum opcji to nie powinieneś narzekać i łatwo znaleźć taką co ci będzie odpowiadać, jak nie to bierzesz co jest albo nie bierzesz i też gra
Jak ci sie to nie podoba to powiedz o tym lasce przed spotkaniem 80% zrozumie a te 20% nie sa warte poswiecenia czasu
@AnonimoweLwiatko: dlatego ja zawsze będę za legalizacją prostytucji coś na kształt Belgii i Holandii.
Zamiast świrować i dawać się wydymać na kasę przez Tindera mógłbyś zajść sobie w odpowiednią ulicę i zapłacić za to na czym ci zależy.
Prostytucja przestałaby być tematem tabu, więc więcej mężczyzn by z niej korzystało no i więcej div na rynku by się pojawiło.
Zniknęliby frustraci z redpill, którzy codziennie #!$%@?ą
@GodEmperorWasRight:
Jakby sobie spaslaki nie zrobiły sportu z umawiania się na randki i #!$%@? za darmo, to nie byłoby w ogole tego problemu.
@przegryw162cm: nie no ja poznałam na wykopie chłopaka, który jest baaardzo przystojny