Aktywne Wpisy
StalkomirNowak +626
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

Vanche +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Depresja. Miałem to samo, jestem od Ciebie starszy parę lat. Do kogo się udać? Chyba nie trzeba tłumaczyć - terapia.
-29
-to czego sie pan spodziewal
( ͡° ͜
Btw unikaj brania porad bezpośrednich od wykopu z komentarzy co masz zmienić/robić/nie robić bo w choroszczy cie znajedziemy.
Mam to samo ale ja mam mocno z-----e zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
kiedy zrobiłeś coś dla siebie typu wyjazd gdzieś na hotel w Polskę albo zza granicę żeby coś nowego poznać, jakiś nwm tatuaż albo wyjście do knajpy totalnie nowej?
sam po sobie widzę np. że jak w weekend pójdę na koncert to potem aż do środy mam fajne
Jedyne co mnie ciągnie do przodu to rutyna - jak zrobie bałagan to posprzątam, jak jest czysto to robie bałagan. Popracuje sobie.
Jak mam ochotę zjeść coś dobrego to sobie idę kupić składniki i ugotuję. Mogę gotować 2-3 godziny nie dlatego, że to lubię tylko przez to, że jest to inne zajęcie niż siedzenie przed
───────────────