Aktywne Wpisy

koniczynaxD +57
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szybki_bill99 +149
Życie jest tak cholernie niesprawiedliwe. Wysportowany facet, który dba o swoje zdrowie umiera na zawał w wieku 49 lat, a knury bmi 40, którzy jedzą czerwone mięso z grilla 3 razy w tygodniu zapijając je piwskiem i doprawiając szlugiem dożywają 80+. Nie rozumiem tego zupełnie. #mecz #pilkanozna #zdrowie #medycyna
źródło: HFjRlCmWsAAA0u-
Pobierz

No tak samo jak WP z tym pilotem. Po akcji w UK powinien wylecieć na zbity pysk albo być zawieszony no ale pozwolono się mu bawić dalej i chłop prawie uszkodził
Jak baba ginie przez swoją głupotę - metafizyka
@Famine: a ciekawe jak tam zbiórka żony, ile w końcu wyżebrała?
Trudno powiedzieć, czy tak po prostu mu się upiekło. Kiedy zgłębiałem temat po wypadku, natrafiłem na informacje, że ostrzeżenie po pokazach wcale nie należało do przyjemnych. Co więcej, czytając dyskusje na Reddicie i grupach na FB, zauważyłem, że sporo osób podkreślało jeden fakt – facet po prostu mocno przesadzał na pokazach, żeby zrobić show.
Szkoda chłopa, ale ostatecznie brawura zrobiła swoje ¯(ツ)/¯.
Wiec albo grubo, albo po co ;)
Oczywiscie ze kluby iwedza jak sie naprawde lata.
@bart-ka: Dokldnie! A w razie niebezpieczeństwa mogła wysiąść na dachu bloku. Oh wait…
Wydaje mi sie, że jeśli ktoś próbuje dyskutować z prawami fizyki, to można śmiało utylizować, nic z takiego już nie będzie.
Może jej się wydawało że jak podskoczy to balon zrobi SIUUUUP do góry o 100 metrów? A największym marzeniem było wystąpić na Airshow i zrobić balonem beczkę? Kim ja jestem żeby oceniać, przecież ona na pewno wiedziała lepiej (nie żyje)? ( ͡