Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz
SzubiDubiDu +142
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000018819
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Quzin: no akurat nad tym pracują ludzie z Wojszyc i pomimo pisowców z jednej, a sutryka z drugiej to udało im się wypracować jakiekolwiek rozwiązanie i teren pod park zostanie zalesiony przez lasy państwowe
@Quzin: ta pasta opisuje Jagodno z zeszłego roku, teraz jest znacznie gorzej, bo większość budów się właśnie zakończyła
@puexam: w
@mookie: to może czas dojazdu do centrum potraktuj jako istotny? Szybciej, niż z Jagodna to się z żadnego innego zadupia komunikacją miejską nie dostaniesz. Auto zresztą też, bo wygrzebiesz się za rondo, a potem już jakoś się koła kręcą
@Ogau: Chyba wykopkom z Łodzi możesz takie farmazon sprzedawać.
Ja tam nie mieszkam, ale potrafię ogarnąć ile kilometrów jest z Psiego Pola czy Leśnicy do centrum albo jakie korki tworzą się na Wojnowie. Jagodno jest beznadziejne, ale akurat komunikacyjnie to jest top zadupie (chociaż dalej komunikacja
@Lonate: to jest dobry pomysł przed kupnem mieszkania pojechać na dzielnicę w godzinach szczytu i zobaczyć jak to wygląda.
@Quzin: Słyszałem, że główną blokadą jest brak wytycznych co do zbudowania krzyżówki torykolejowe/tory tramwajowe. Teoretycznie technicznie nie jest to problem nie do rozwiązania, ale po prostu brak jest procedur.
@Ogau: Coś pięknego. No więc zweryfikujmy twoje p---------e szybciutko. Twoja teza: Szybciej, niż z Jagodna to się z żadnego innego zadupia komunikacją miejską do centrum nie dostaniesz.
No więc każdy normalny wrocławianin za ścisłe centrum uzna Rynek. Z Vivaldiego na Jagodnie wg jak dojade do Rynku mamy 35 minut wg rozkładu. Zaznaczam, wg rozkładu, bo