✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki, boję się postawić kroku dalej, aby szukać nowej pracy. Jak pogodziliście szukanie z pracą na etacie i pracą cały czas na miejscu (nie zdalna/hybrydową)
Obecna praca jest bardzo stresująca przez ogromny natłok obowiązków, zaległości I miejsce pracy - mimo że praca biurowa. Dużo spraw na cito.
Mam miesięczny okres wypowiedzenia.. kilka dni urlopu, ale i tak patrzą jak na wroga, kiedy chce dzień wolnego. Jest mi trudno planować rozmowy, bo pracuje.. a nie mogę sobie z dnia na dzień brać urlopu. Boję się że fajne propozycje mi umkną przez to.. A nie chcę być bez pracy i się stresować, że nie mam za co opłacić mieszkania.
@mirko_anonim: bądź dobrym niewolnikiem, korpo tak się stara żebyś nie miał siły i czasu na zmianę pracy, a Ty chcesz ich ciężką pracę niweczyć. Tak się swojej korpo rodziny nie traktuje zdrajco.
@mirko_anonim: nie bój się też powiedzieć pani rekruterce, że ty kończysz pracę o 17, poważnie traktujesz swoje aktualne miejsce pracy i masz czas dla niej wtedy. Jedna pokręci nosem, druga zapisze w Excelu, że fajny, odpowiedzialny gość.
Mirki, boję się postawić kroku dalej, aby szukać nowej pracy.
Jak pogodziliście szukanie z pracą na etacie i pracą cały czas na miejscu (nie zdalna/hybrydową)
Obecna praca jest bardzo stresująca przez ogromny natłok obowiązków, zaległości I miejsce pracy - mimo że praca biurowa. Dużo spraw na cito.
Mam miesięczny okres wypowiedzenia.. kilka dni urlopu, ale i tak patrzą jak na wroga, kiedy chce dzień wolnego. Jest mi trudno planować rozmowy, bo pracuje.. a nie mogę sobie z dnia na dzień brać urlopu. Boję się że fajne propozycje mi umkną przez to..
A nie chcę być bez pracy i się stresować, że nie mam za co opłacić mieszkania.
#praca #pracbaza #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim