Aktywne Wpisy
wloczykij83 +382
Ten portal się zesra jak z 2 razy na tydzień nie wyprodukuje artykułu o rozsypującej się wielkiej plycie
źródło: 1000012958
Pobierz
marv0oo +279
Jestem w stanie sobie wytłumaczyć, jakby ktoś jakimś 20letnim gruzem tak parkował. Auto za pół darmo, to może go nie stać na parking.
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
źródło: jjj
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
To że czujesz się gorzej sprawia jej radochę xd
Tak samo jej jej siostrunia...
żeby móc jednym palcem włączyć, ikonę rejestratora dźwieku umieść sobie na głównym pulpicie
potem będziecie sobie omawiać te nagrania i analizować dlaczego tak poszło, czy poszło dobrze czy źle, i co ewenttualnie można by zmienić na przyszłość
chyba że nie chcesz się męczyć z rodziną która od pokoleń gra i manipuluje, to rozstań
źródło: download-5
Pobierzmałe szanse że dostrzeże ona swój problem i postara się go naprawić, spróbować możesz
ale raczej szykuj się na ewakuację