Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +71
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
#pracait #programista15k #programowanie #korposwiat #pracbaza
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100 aplikacji i już
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100 aplikacji i już

#zdrowie #dentysta #stomatologia #lekarz #pieniadze #ciekawostki #zeby
źródło: temp_file1642697814998851350
Pobierz@SkrytyZolw: Nie czyni to z ciebie żadnego autorytetu, z moich prywatnych obserwacji wynika że większość z was to partacze i/lub sadyści. Dopiero po przerobieniu kilkunastu znalazłem dobrego.
A ktoś tak napisał? To odpowiedź na tą
Zgadzam się z tobą że oczywiście lepiej dla zębów jak się robi wszystko według zaleceń które opisujesz. Nie zgadzam się jedynie w kwestii braku uwarunkowań co do szybszego, bądź wolniejszego psucia się zębów.
@SkrytyZolw: to sie podczas plombowania uzywa xD?
@SkrytyZolw: rtg lepszy czy tomograf?
Dla mnie jest to tym bardziej dziwne, bo koferdam kolosalnie ułatwia i przyspiesza pracę. A to nie jest droga rzecz. Także nie ma żadnego sensownego uzasadnienia na niestosowanie koferdamu.
Z kolei