Aktywne Wpisy

insystem +134
Mirki, pijcie ze mną kompot. Wczoraj odebrałem nowe autko z salonu!
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
źródło: Jogger
Pobierz
Megasuper +256
Chcesz zrobić karierę na YouTube? Wystarczy być Amerykanką która odwiedzi Polskę i już masz setki tys polskich fanów xD youtuberka która robiła 200-300 wyświetleń przyjechała do Polski bo już poznała ten patent od innych. Nagle jeb jesteś na główne YouTube bo Polaczki muszą się dowartościować oglądając jak ktoś je polskie pierogi i chodzi po Warszawie . Łał #youtube A najlepsze jest to że większość myśli że dzięki takim to opinia
źródło: temp_file7625069165117411458
Pobierz

#zdrowie #dentysta #stomatologia #lekarz #pieniadze #ciekawostki #zeby
źródło: temp_file1642697814998851350
PobierzNope. Pójdź do kogoś innego na konsultację i sprawdź czy any na pewno masz dobrze pielęgnowane zęby. Po przywróceniu pełnego zdrowia jamy ustnej, przez kilka-kilkanaście lat powinieneś chodzić wyłącznie na kontrole i higienizacje.
Stara metoda leczenia. Obecnie leczenie powinno być zakończone na jednej wizycie.
Nowoczesne endo to: mikroskop, koferdam (absolutnie obowiązkowo, bez niego leczenie jest z góry skazane na porażkę) i narzędzia maszynowe (czyli takie "wiertarki" do wiercenia w kanałach). Mikroskop jest wielki,
https://www.estheendo.pl/
Dużo czasu poświęcam na edukację swoich pacjentów, także na szczęście nie muszę się z nikim użerać, grzecznie przestrzegają wytycznych.
Jak masz szpary między zębami, to tłumaczy czemu przy #!$%@? higienie nie posypały Ci się zęby. Natomiast
Właśnie wydaje 100k na implanty,
Zatem - dentystka szkolna lat 90, transformacja ustrojowa, pierwsza praca i już całe wypłaty na zęby, kilka lat później ostatnie leczenie już bez gwarancji
Jestem dentystą i to co piszę to są oficjalne wytyczne zarówno Polskiego jak i Europejskiego i Amerykanskiego Towarzystwa Stomatologicznego xD