Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +36
Witajcie, wiele osób pytało mnie na priv co z obiecanym rozdajo, którego wynik miałem ogłosić pod postem gdzie chwaliłem się zakupem nowego Porsche. Myśle, że jestem Wam winny wyjaśnienia.
Otóż, żadnego rozdajo nie będzie, a to dlatego, że bardzo mocno zawiodłem się na wykopowej społeczności.
W poniedziałek o piątej rano ukazał się post użytkownika @Hatt0riHanz0 w którym naopowiadał strasznych bzdur na mój temat. Twierdził m.in że kłamie, bo w salonie Porsche
Otóż, żadnego rozdajo nie będzie, a to dlatego, że bardzo mocno zawiodłem się na wykopowej społeczności.
W poniedziałek o piątej rano ukazał się post użytkownika @Hatt0riHanz0 w którym naopowiadał strasznych bzdur na mój temat. Twierdził m.in że kłamie, bo w salonie Porsche

źródło: potwierdzenie
Pobierz
mickpl +1082
Miota deweloperami jak szatan, bo brutalnie zmieniliśmy im zasady gry. Przez ostatnie 25 lat wyglądało to tak, że lobbowało się po cichu, w gabinetach, na lanczach, czy rocznicach gdzie serwowano politykom poncz. No a teraz trzeba postulowaną zmianę sensownie uzasadnić, tak aby jeszcze przekonać opinię publiczną. A tyle to nie. Oni serio nie wiedzą co robić w takiej dziwnej sytuacji, niczym były pracownik fabryki garnków stalowych.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
#kryminalne #kryminalistyka #pytanie #policja #gangalbanii
Dzięki, ciekawe.
Ale przecież to też może być czysty przypadek, poza tym lufa może się w międzyczasie zużyć, uszkodzić i pozostawiać inny ślad. Jeśli by np. przypierzyć młotem w lufę to pewnie kolejne pociski będą miały inne "unikalne ślady" o ile b--ń będzie w ogóle zdatna do użytku.
Wyciągu łusek. A jak masz pocisk a potem b--ń to strzela się próbnie i porównuje ślady. Nie wiem czy tak jest nadal ale kiedyś jak sprowadzałeś b--ń z zagranicy, albo dystrybutor to robił to
@Anonim927: Moge się założyć, że po oddaniu setek strzałów na strzelnicy te ślady już są inne i to co trzymają w woreczku mogą sobie włożyć w dupsko.
@ilmari: to nie plotka, tylko g---o to dawało, sami zrezygnowali z tego pomysłu bo im się złomowisko w magazynach robiło, a wartości dodatniej żadnej. Gwarantuję ci że po systematycznym czyszczeniu wyciorami i wystrzeleniu w zależności 10-50k nabojów to już "nie ta sama b--ń."
Można też i tak. Jest to banalnie proste i skuteczne zmienia
źródło: ewnej-przed-i-po-elektropolerowaniem
Pobierzale nie będę się wymądrzał bo nie znam akt sprawy
@D00D00: B--ń palna według prawa federalnego na przykładzie AR-15. Cała reszta to dodatki. God Bless America ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: l_100038757_2_l
Pobierz