Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 243
@Zoej:

Zadajcie sobie pytanie, kto tutaj jest tą "cywilizowaną" stroną.

no kto? ci co robią z dzieci ludzkie tarcze, żeby potem tacy jak ty mogli rozsiewać obrzydliwą zakłamaną propagandę?
afc85 - @Zoej: 
Zadajcie sobie pytanie, kto tutaj jest tą "cywilizowaną" stroną.

no ...

źródło: izrael2

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Bad_Wolf: Ilekroć będziesz nazywać biedne dzieci terrorystami, mam nadzieję że przed oczyma będziesz miał jedno z ostatnich zdjęć ośmioletniej Khadijy. Ruch oporu w Polsce walczący z nazistami też nazwiesz terrorystami? Chyba zdajesz sobie sprawę, że Gaza to jeden wielki obóz koncentracyjny, który jest zablokowany ze wszystkich stron poprzez dyktaturę terrorystycznego reżymu w Tel-Awiwie oraz kolaborującego z nią rządu egipskiego.
  • Odpowiedz
Ilekroć będziesz nazywać biedne dzieci terrorystami, mam nadzieję że przed oczyma będziesz miał jedno z ostatnich zdjęć ośmioletniej Khadijy.

@Zoej: oj jak mi przykro iż potencjalna matka kolejnych terrorystów nie będzie miała okazji się wykazać.
Im ich mniej tym lepiej.

Ruch oporu w Polsce walczący z nazistami też
  • Odpowiedz
Ruch oporu w Polsce walczący z nazistami też nazwiesz terrorystami?

@Zoej: nie nazwę terrorystami ale zbrodnią jest pozwalanie na udział dzieci w działaniach zbrojnych,
powinno to być piętnowane, powinno się uczyć, że to było haniebne, nie powinno się tego gloryfikować i pozytywnie upamiętaniać, powinno to być powodem do wstydu
  • Odpowiedz
@Zoej: każda strona ma swoje za uszami, nie ma tam świętych. Palestyńczycy są sobie winni porywów i wywoływania wojen domowych, tam gdzie ich przyjmowano. Izrael tego, ze betonowali im studnie itd.. ale są wywiady z prostymi Palestyńczykami, gdzie opowiadają o ciężkim życiu w takim „geccie” jednak zyli i obawiali sie dojścia do władzy Hamasu. Dlaczego? Dlatego, ze to oznacza koniec nawet takiej wolności jaka mieli do tej pory. Zastanówcie sie
  • Odpowiedz