Aktywne Wpisy
PABLO__ESCOBAR +75
Kurde dzisiaj widziałem wpis babeczki na twitterku w którym pisała ze co taki stateczek jeden czy dwa mogą zrobić mówiła o lotniskowcach USA i żeby się tym nie podniecać bo to tylko dwa statki. #!$%@? że jeden lotniskowiec USA ma większe zdolności uderzeniowe niż całw Polskie lotnictwo razem wzięta nie mówiąc już o całej grupie uderzeniowej lotniskowca XDDD Ludzie co #!$%@? nie mają zielonego pojęcia o armii i ich analizy to XDDD
keymac +3
DOSKONALA BRUNETKA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd.
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd.
Ocencie jej wyglad
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
Potrzebujesz terapii dla DDA/DDD; osób z traumatyzowanych. Bez leczenia, będziesz odtwarzać role z dzieciństwa (bezbronne i bezwarunkowo kochające dziecko - agresywny opiekun), to są właśnie związki m.in. z "łobuzem". Z jednej strony szukasz związku z mężczyzną, a z drugiej odczuwasz generalną nienawiść w ich kierunku, co powoduje frustrację, złość i niechęć do życia.
Aha jestem różowym, nie solidaryzuje się z takimi skrzywdzonymi babami ktore wszystkie swoje żale generalizując, wrzucaja wszystkich do jednego wora jednostronnie zrzucaja winę na płeć przeciwną.
@cleopatre: Ja mam czasem obrzydzenie na takie feministyczne #!$%@?. Pozdrawiam serdecznie
Jakby dalej z nim była w momencie gdy jest bita to czyja wina? Moja czy jej że sie na to zgadza? Bo po twoich postach nadchodzi sugestia że moja bo też mam #!$%@? i mam jej współczuć i sie samobiczować za to ze laska ma #!$%@? życie i
@cleopatre: Jak widzisz płeć sobie wybieramy na pstryknięcie palcem. :)
nieudane zaloty - typy niebędące 10/10 miały czelność zagadać do wielkiej pani kleopatry
jak typ 4 lata uważał Cię za własność to czemu z nim nie zerwałaś wcześniej?
Gdyby #przegryw takie coś napisał, to każdy by to olał.
Napisała to #p0lka i wykopki jedną ręką walą konia, a drugim odpisują uciśnionej panience.
Jak w tym kraju ma być dobrze, gdy z #!$%@? randomowa laska dostaje tyle atencji.
Ehh
Czekam na czwarty rozbiór tego #!$%@?łka
@cleopatre: o chooj ale tendencyjny sposób myślenia :D:D:D
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tyle mam do powiedzenia na temat twoich gorzkich żali, problemów z psychą i wylewania tego na publiczne forum :)
i jeszcze "ha tfu" ... iks #!$%@? de :)