Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@cleopatre:
Potrzebujesz terapii dla DDA/DDD; osób z traumatyzowanych. Bez leczenia, będziesz odtwarzać role z dzieciństwa (bezbronne i bezwarunkowo kochające dziecko - agresywny opiekun), to są właśnie związki m.in. z "łobuzem". Z jednej strony szukasz związku z mężczyzną, a z drugiej odczuwasz generalną nienawiść w ich kierunku, co powoduje frustrację, złość i niechęć do życia.
@AlienFromWenus:

chcąc stworzyć dom zwiazalaby się z Seba który na początku związku był miły i dbał o nią a potem zaczął ją bić

Jakby dalej z nim była w momencie gdy jest bita to czyja wina? Moja czy jej że sie na to zgadza? Bo po twoich postach nadchodzi sugestia że moja bo też mam #!$%@? i mam jej współczuć i sie samobiczować za to ze laska ma #!$%@? życie i
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często gęsto jedzie po osobach LGBT, jakoby właśnie orientacja seksualna to przejaw mody, chęci wyróżnienia się...To jest najlepszy dowód na to, że orientacji seksualnej sobie nie wybieramy.

...oficjalne dane z Wielkiej Brytanii, gdzie nastąpił wzrost liczby terapii zmiany płci aż o 4400 proc. w porównaniu do poprzedniej dekady.

@cleopatre: Jak widzisz płeć sobie wybieramy na pstryknięcie palcem. :)
HAHAHA
Gdyby #przegryw takie coś napisał, to każdy by to olał.
Napisała to #p0lka i wykopki jedną ręką walą konia, a drugim odpisują uciśnionej panience.

Jak w tym kraju ma być dobrze, gdy z #!$%@? randomowa laska dostaje tyle atencji.
Ehh
Czekam na czwarty rozbiór tego #!$%@?łka
@cleopatre: brzydzi mnie używanie nowomowy, wypowiadanie na głos nazw emotikon lub wplatanie w zdania "LOL" itp. To co teraz zrobię będzie swego rodzaju wyjątkiem, zrobię to trzeci raz w życiu, na takie właśnie okazje zostawiam:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tyle mam do powiedzenia na temat twoich gorzkich żali, problemów z psychą i wylewania tego na publiczne forum :)

i jeszcze "ha tfu" ... iks #!$%@? de :)