Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@cleopatre:

To jest najlepszy dowód na to, że orientacji seksualnej sobie nie wybieramy.

Ależ odrycie ;-)

Weź zluzuj, trafiłas na kilku #!$%@?ów w życiu i ekstrapolujesz na męską populację. Mało to jest #!$%@? i niszczących kobiet? Tak, to ludzie są #!$%@?, takich tez spotykamy w życiu, nie będe z tego powodu nienawidzić całej reszty moich przyjaciół różnej płci i partnerki czy matki.
@cleopatre: Brak właściwej figury ojca w rodzinie to wręcz książkowy przykład jak stworzyć z dzieciaka homoseksualistę.

Co do dziewczynek to nie jestem pewny, ale co do chłopców to cała masa chłopaków wychowywana przez samotną matka w dorosłości okazuje się że nagle są orientacji homoseksualnej

Także masz rację, sama orientacji sobie nie wybrałaś, to ojciec ci wybrał (tj obrzydził mężczyzn)

To ciekawie działa też w drugą stronę - chłopcy wychowywani tylko przez
„ z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.”

@cleopatre ta, też podobne gówno słyszałem jak powiedziałem, żeby dała znać jak wróci xD
@cleopatre

Na świecie jest mnóstwo kobiet i mężczyzn, którzy nie nadają się na partnerów.

Ale to, że wylądowałaś z jednym z takich zjebów to jest akurat kwestia Twoich własnych #!$%@? wyborów życiowych, które najpewniej zostały podyktowane traumami z dzieciństwa. I to jest coś, za co niestety musisz wziąć odpowiedzialność, tak samo jak faceci, którzy wybierają sobie nieodpowiednie kobiety na partnerki.

I nie mówię tego, żeby Ci do*ebać, tylko po prostu taka jest
@cleopatre: Siostra, wówczas lvl 18 (wyglądająca conajwyżej na 15) opowiadała mi nieco o tym co działo się w jej pierwszych zakładach pracy pod kątem doświadczeń o których piszesz. Przyznam, że byłem zupełnie zszokowany co do skali zjawiska, a i teraz przykro o tym słyszeć czy czytać. Remedium raczej na to nie ma, może poza destrukcją ludzkiego gatunku. Nutą pocieszenia niech jednak będzie fakt, że owszem znam paru gości, którzy nigdy nie