Aktywne Wpisy
PABLO__ESCOBAR +75
Kurde dzisiaj widziałem wpis babeczki na twitterku w którym pisała ze co taki stateczek jeden czy dwa mogą zrobić mówiła o lotniskowcach USA i żeby się tym nie podniecać bo to tylko dwa statki. #!$%@? że jeden lotniskowiec USA ma większe zdolności uderzeniowe niż całw Polskie lotnictwo razem wzięta nie mówiąc już o całej grupie uderzeniowej lotniskowca XDDD Ludzie co #!$%@? nie mają zielonego pojęcia o armii i ich analizy to XDDD
keymac +3
DOSKONALA BRUNETKA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd.
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd.
Ocencie jej wyglad
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Johny Sins
Ależ odrycie ;-)
Weź zluzuj, trafiłas na kilku #!$%@?ów w życiu i ekstrapolujesz na męską populację. Mało to jest #!$%@? i niszczących kobiet? Tak, to ludzie są #!$%@?, takich tez spotykamy w życiu, nie będe z tego powodu nienawidzić całej reszty moich przyjaciół różnej płci i partnerki czy matki.
Co do dziewczynek to nie jestem pewny, ale co do chłopców to cała masa chłopaków wychowywana przez samotną matka w dorosłości okazuje się że nagle są orientacji homoseksualnej
Także masz rację, sama orientacji sobie nie wybrałaś, to ojciec ci wybrał (tj obrzydził mężczyzn)
To ciekawie działa też w drugą stronę - chłopcy wychowywani tylko przez
Ja tam winszuje, uwielbiam czytać boldupienie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#!$%@? wiesz o życiu przegrywa. To są właśnie ludzi zniszczeni przez los.
Tu przestałem czytać.
@cleopatre ta, też podobne gówno słyszałem jak powiedziałem, żeby dała znać jak wróci xD
@cleopatre:
Na świecie jest mnóstwo kobiet i mężczyzn, którzy nie nadają się na partnerów.
Ale to, że wylądowałaś z jednym z takich zjebów to jest akurat kwestia Twoich własnych #!$%@? wyborów życiowych, które najpewniej zostały podyktowane traumami z dzieciństwa. I to jest coś, za co niestety musisz wziąć odpowiedzialność, tak samo jak faceci, którzy wybierają sobie nieodpowiednie kobiety na partnerki.
I nie mówię tego, żeby Ci do*ebać, tylko po prostu taka jest