Aktywne Wpisy
xena_x +5
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
OCIEBATON +380
Z programu mogą skorzystać:
- Kobiety, które ukończyły 65 lat,
- Kobiety w wieku 40-64 lata, o ile stwierdzono u nich co najmniej jeden z poniższych czynników ryzyka: [...],
- Mężczyźni, którzy ukończyli 75 lat. (po objęciu działaniami całej populacji kobiet)
Aha xD
#pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski
Tylko że tacy organizatorzy prędzej odpowiedzą niż MON który jest bardziej zakłamany.
Myślę że to głównie przez to ale faktycznie niesprawiedliwe :/
@Eustachiusz: Ale po co Ty im to tłumaczysz, przecież nie chodzi o fakty tylko żeby sie #!$%@?ć do bab ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Równie dobrze mógłbyś się przypieprzyć, że u kobiet nikt nie bada prostaty per rectum i PSA.
@Eustachiusz: ohohoho, jak brac pieniazki to juz plcie nie sa rowne i sa inne predyspozycje
@niko444: podpisano: wyklopek radca prawny z 25 letnim doświadczeniem, specjalista prawa konstytucyjnego