Aktywne Wpisy
P4ncak3 +171
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +312

Ludzie opisują wydarzenia na bieżąco, ciężko przewidzieć co odstawi nasza, czy jakakolwiek inna władza.
@yannikto: Co było do przewidzenia?
źródło: F391BhcXYAAxzhb
Pobierz@mamabijeatataniezyje: Problem polega na tym, że Wykopki nie dopuszczały ni grama krytyki. Nawet najmniejsza doza sceptycyzmu była uważana za zbrodnię, najohydniejsze bluźnierstwo. Nie było pola do racjonalnej polemiki, bo od razu było się wyzywanym od onuc.
@yannikto: Ale, że co będzie. Bo nie wiem o czym mówisz
@yannikto: Ale jakie, bo ja tak bardzo nie śledzę? Widzę, że już rozemocjonowane panienki tańczą, ale co się strasznego stało to nie wiem.
źródło: zelensky
Pobierz