Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +30
#perfumy
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
źródło: 1000002016
Pobierz

#farcry #gry
źródło: Zrzut ekranu 2023-09-16 184455
PobierzPrimal to w ogóle inna gra, jedyna część FC, której nie ukończyłem.
Blood Dragon to takie bardziej DLC do trójki.
Piątka wciąż jest świeża i bardzo fajna > najbardziej polecam na start. New Dawn to bardziej DLC do niej.
Szóstka, hmm, mi średnio podeszła, ale jak podejdą Ci pozostałe, to
Jakbym miał ci coś od siebie polecić to FC Primal - ciekawy, dość unikalny setting i fajny gejplej.
Czyli 3, albo 5