Aktywne Wpisy
BobekRobek +50
Czacie to xD Goście zarabiający kilkanaście tysięcy z domu narzekają, że ktoś im każe wrócić do biura bo są nieefektywni i jest wielkie larum o problemy pierwszego świata i muzykę z YouTube. MAŁO MAŁO.
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że

klocus +306
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz

Nie była to babcia albo ciocia tylko koleżanka z pracy
Setki dekanatów, tysiące złotych ale warto było wszystko zrobić dla tej jednej chwili
@SlepyBazant: Bez kozery powiem pińcet komplementów dostałem za Olympic Orchids dev#2, Beaufort Iron Duke i Amouage Overture. Od panien to się wręcz nie mogę opędzić.
źródło: %C5%BByd
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Kul: ameno
@maestrozo: niedawno walnąłem taki overspray AdP colonia essenza, że komplement od sprzedawczyni dostała stojąca obok mnie żona xD
Spróbujcie chłopaki, naprawdę warto
Legitna stronka czy podroby?
https://alepachniesz.pl/pl/p/Tom-Ford-Ombre-Leather-EDP-10ml-odlewka/275?gclid=Cj0KCQjwmICoBhDxARIsABXkXlIb50YQWTpekyPqcuQKd-FCGD1EjPs2yhWvtNfcr9oS7DT8S6PknFcaAgW8EALw_wcB
@blessed_by_swiezonka: odlewki kupujesz na tagu, bo te 7 zł/ml to jakiejś nieporozumienie, a jak chcesz cały flakon to wyszukujesz najtańszy na perfumehub.pl