Aktywne Wpisy

chudykbr +1
Tak szczerze- opłaca się w to bawić? Moge przeznaczyć z 300zl. Patrząc po wpisach to boję się wpłacać więcej bo wy tu wychodzicie chyba głównie na minus?
#gielda
#gielda
Sisal35 +15
#mecz wszyscy piszą ze Szwecją uja grała, a mi się przypomniała Grecja gdy wygrała euro. Silna obrona składne kontrataki i wysoki pressing po którym grabara nie miał siły nawet do połowy boiska wykopać. I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył.

Popadam już w depresję :-/ Odkąd nam urodziło się dziecko, kobieta diametralnie się zmieniła i wróciła do staaaaaarego ja, sprzed dobrych kilkunastu lat, nawet jeszcze przed tym zanim byliśmy razem. Przez lata był coraz lepiej, bardziej miło ale po urodzeniu dziecka inny człowiek. Non stop tylko podważa każde zdanie, każde jedno, wszystko źle, źle i żle. W ogóle przestaliśmy ze sobą w zasadzie gadać, czułości zero. Już tak mam że jak jestem w domu to mam depresyjny nastrój ale jak tylko ona wyjdzie, czy ja wyjdę, chwila spojrzenia na świat i od razu mi lepiej. A jak z nią to jak zbity pies, nie chce mi się cokolwiek odzywać bo i tak zawsze źle. Tylko córki mi szkoda a niestety info niej miewa patologiczne odżywki typu "czego znowu chcesz" gdy to ledwie pół roczne dziecko.
Niektóre kobiety nie nadają się późne macierzyństwo pomimo tego że mówiły kompletnie co innego. Kobiet się nie słucha. Bo właśnie z słuchania wyszło piekło.
To ze pomagasz w domu od snu z dzieckiem przez zabawę przed i po pracy i gotowanie obiadu jak zaśnie kompletnie nie ma znaczenia. Lepiej być średniowiecznym trollem i coś mi się wydaje że kobieta paradoksalnie byłaby bardziej szczęśliwa.
To wszystko nie ma sensu.
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Uwaga fikołek! Karyna jest po doktoracie. No jak widać wykształcenie nie ratuje przed karynizmem
─────────────────────
─────────────────────
a skoncze te studia bedzie lepiej
a oswiadcze sie jej bedzie lepiej
ozenimy sie(tu to juz na pewno bedzie lepiej cala otoczka obraczki juz nie bedzie wyjscia bedzie trzeba się zawsze dogadac)
i przesuwa sie ta granica