Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Popadam już w depresję :-/ Odkąd nam urodziło się dziecko, kobieta diametralnie się zmieniła i wróciła do staaaaaarego ja, sprzed dobrych kilkunastu lat, nawet jeszcze przed tym zanim byliśmy razem. Przez lata był coraz lepiej, bardziej miło ale po urodzeniu dziecka inny człowiek. Non stop tylko podważa każde zdanie, każde jedno, wszystko źle, źle i żle. W ogóle przestaliśmy ze sobą w zasadzie gadać, czułości zero. Już tak mam że jak jestem w domu to mam depresyjny nastrój ale jak tylko ona wyjdzie, czy ja wyjdę, chwila spojrzenia na świat i od razu mi lepiej. A jak z nią to jak zbity pies, nie chce mi się cokolwiek odzywać bo i tak zawsze źle. Tylko córki mi szkoda a niestety info niej miewa patologiczne odżywki typu "czego znowu chcesz" gdy to ledwie pół roczne dziecko.

Niektóre kobiety nie nadają się późne macierzyństwo pomimo tego że mówiły kompletnie co innego. Kobiet się nie słucha. Bo właśnie z słuchania wyszło piekło.

To ze pomagasz w domu od snu z dzieckiem przez zabawę przed i po pracy i gotowanie obiadu jak zaśnie kompletnie nie ma znaczenia. Lepiej być średniowiecznym trollem i coś mi się wydaje że kobieta paradoksalnie byłaby bardziej szczęśliwa.
To wszystko nie ma sensu.
#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spirityfree: inna sprawa to trochę słabo, że partnece zmienił się stan psychiczny bez żadnej refleksji. Czy ludzie to NPC, którzy nie myślą co się z nimi dzieje?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): wszystko dlatego że ludzie narzucają sobie etapy
a skoncze te studia bedzie lepiej
a oswiadcze sie jej bedzie lepiej
ozenimy sie(tu to juz na pewno bedzie lepiej cala otoczka obraczki juz nie bedzie wyjscia bedzie trzeba się zawsze dogadac)
i przesuwa sie ta granica
  • Odpowiedz
@Saly wielu ludzi nie ma czasu lub zwyczaju zastanawiać się nad tym co czuja czy czego potrzebują w tej chwili i czy coś w ich życiu się zmienia, wiec to się kończy tym ze jakaś zmiana nastroju która może być spowodowana zmiana chemii w mózgu, zmianami hormonalnymi lub jakimiś problemami z receptorami w mózgu z powodu niedoborów witamin i minerałów w organizmie. Sporo ludzi tez bagatelizuje wiele drobnych sygnałów z ich
  • Odpowiedz
@mirko_anonim skoro po porodzie wróciła do "dawnego ja" tj. była już taka wcześniej to zapewne ukrywała swój charakter żeby osiągnąć swój cel tj. zrobić sobie dziecko. Teraz cel jest już zrealizowany i nie trzeba się ukrywać. Znasz jej matkę, wiesz jak odnosi się do innych ludzi, a w szczególności do partnera?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Karl_Tofel W samo sedno. Jej matka jest toksyczna i ona niestety nieświadomie posiadała jej cechy. Ale niby udało się to przepracować po latach i git. Tylko co z tego jak po dziecku wrócilło wszystko do tego jak potrafiło być na początku. Jak wszystko co przeżyliśmy wywalić przez okno i nara. Teraz mam jeszcze gorsze zdanie o ludziach bo widzę że jednak się NIE ZMIENIAJĄ a w
  • Odpowiedz