Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1688
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +354
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

Cześć
Mirki mam pytanko odnośnie #urzadpracy #posredniak. Chciałbym zapisać się do urzędu pracy, ale jest problem, bo przebywam z dala od miejsca zameldowania. Mieszkanie wynajmuje ze znajomymi, ale umowa jest na jednego. Jak najlepiej to ugryźć? Meldunek tymczasowy raczej odpada, bo umowa najmu nie jest na mnie. Doczytałem, że mogę się zupełnie wymeldować i wtedy iść do każdego urzędu (co prawda wolałbym to zrobić online - chodzi o jedno ze świadectw pracy, mam je tylko w formie skanu) Miał może ktoś podobną sytuacje i chciałby się podzielić jak ją rozwiazał ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: wystarczy się wymeldować, a później za pośrednictwem portalu praca.gov.pl i profilu zaufanego zarejestrować w urzędzie pracy właściwym dla miejsca zamieszkania. Co do świadectwa pracy -