Aktywne Wpisy

rales +80
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna

Bangos +14
ChuOpy, co byście zrobili przed śmiercią? W jakim wieku zdaliście sobie sprawę, że coś jest nie tak z wami? Patrząc po rówieśnikach etc.
#przegryw #psychologia #depresja #samobojstwo
#przegryw #psychologia #depresja #samobojstwo

Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
Komentarz usunięty przez autora
@BanbaBanba: dej mje to!
Problem w tym, że to ma zakrawać o bycie "profesjonalnym materiałem szkoleniowym" (XDDDD) i nie powinno mieć coś takiego miejsca - raczej to nie jest totalnie świeże, ale no obstawiam iż nikomu się nie chciało nawet tych detali poprawiać po bo
@BanbaBanba: mnie wołaj Miras ( ͡° ͜ʖ ͡°)