Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rozwalają mnie wszelkiego rodzaju normiki i baby, którzy prdlą głupoty, że wystarczy zadbać o wygląd, a znajdzie się babę.
Dla frejmcela jest to over (dałem zdjęcie przykładu).
No i jestem ja, 175cm frejmcel jak ze zdjęcia to rzeczywiście mam szansę na babę jak się postaram xD dobrze ubiorę, przypakuję, dobiorę odpowiedni pasek do butów.

Jak mijam pary na mieście to nigdy nie widuję frejmcela mojego wzrostu. Ta, wiem, że zaraz ktoś wyleci z jakimś Stochem. Tylko ilu takich Stochów przypada na całą populację takich parametrów fizycznych. Ludzie zawsze podają skrajne przypadki, a celowo omijają prawdę, że zdecydowana większość przegrywa, a wybierają jakąś jedną milionową typu ten koleś nick vujicic. Mówią 'pacz temu się udało', a omijają prawdę, że 99,99% jemu podobnych nie udało się.

Ciekawe zjawisko jest, bo gdy mijam młode pary to zawsze jest to wzrostak + masywny szkielet, jak mijam starsze pary to wkrada się jakiś normik, czasem sub5, ale prawie nigdy frejmcel.

Odkąd pojąłem jak baby dobierają partnerów to przestałem im w ogóle współczuć. Wręcz śmieję się z ich nieszczęścia.
Z nieszczęścia normików też się śmieję.

#blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rozwalają mnie wszelkiego rodzaju normiki i b...

źródło: 1000_F_33688539_lG92d16pDqkD3pD5KzQPXHuNkzmiqDYS

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wystarczy zadbać o wygląd, a znajdzie się babę.

@mirko_anonim: otóż nie wystarczy
w "wieku rozrodczym" jest więcej mężczyzn niż kobiet, więc nie ma matematycznej możliwości żeby każdy, nawet jeżeli zadba o wygląd, znalazł babę

niestety ale w jakiś sposób musisz kogoś "pokonać" żeby przeskoczyć wyżej w hierarchi, on zadba o wygląd, to ty musisz zadbać o wygląd i
  • Odpowiedz
Odkąd pojąłem jak baby dobierają partnerów to przestałem im w ogóle współczuć. Wręcz śmieję się z ich nieszczęścia.

Z nieszczęścia normików też się śmieję.

@mirko_anonim: To jak w końcu współczujesz czy się śmiejesz? xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Wina wyglądu, wzrostu, genów, wrzoda na dupie i to że jeden włosek ma inny kolor niż reszta.
Ale c--j w to nie chce tego zmieniać bo mi tak wygodnie i po co lepiej siedzieć w piwnicy i żalić się na cały świat z przerwa na spermienie i walenie konia co chwile a z zainteresowań to sporty ekstremalne np. gry komputerowe i masturbacja do anime.
Taki jest wasz obraz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Biedne przegrywy znowu swoje mądrości muszą z anonimowych pisać bo z własnego konta to wstyd takie głupoty pisać

Napisał to typ z anonimowego xD wafluj się, cieciu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ALE ZDANIE NORMIKA bo każdy kto nie jest w moim kółku s----------a to NORMIK hahah weźcie żyjcie w tym swoim gównie mentalnym i z niego nie wychodźcie to zrobicie dużą przysługe dla całego świata. Zresztą to co napisałem co prawda i jak widać prawda zabolała. Pozdrowerek
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP):

Odkąd pojąłem jak baby dobierają partnerów to przestałem im w ogóle współczuć

Baby to na męża, to biorą właśnie takich jak na zdjęciu, byle by miał kasę, a na dawce genów i kochanków, to biorą tych przystojnych i zawadiackich. Już nawet Bolesław Prus to uwzględnił w Lalce 140 lat temu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Riquele, xD widać, że jak nie odniosłeś się do tego jak cię opisałem to znaczy, że trafiłem. To tak jakbym ja dawał rady komuś bez nogi, że wymyśla, ale różni mnie od ciebie to, że ja wiem, że wtedy gadałbym głupoty, ty tego nadal nie wiesz.

@positive_mental_attitude, just jedz więcej i poćwicz, bro. Zaufaj mi, bro, staniesz się wtedy gymcelem, ale to nieważne,
  • Odpowiedz
175cm frejmcel

@mirko_anonim: bardziej bym upatrywał winy we wzroście bo pełno jest wąskich oskarków pędzlaków 1,90 którzy mają powodzenie. A co jak ci powiem że ważę tylko 2kg więcej od ciebie przy wzroście 8cm wyższym? BMI wychodzi mi jeszcze gorsze. Ale w------e. Na p0lki jestem za mały i nic z tym nie zrobię. Będę chciał sobie kogoś znaleźć to sobie polecę do azji i tyle. Na szczęście mnie nie ciagnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Bonsoul, ale ty wiesz, że przy wąskim frejmie i moim wzroście to ta waga jest normalna? Ta, mam ładować na siłce żeby po 5 latach może mieć możliwość powąchania tzipy po przebiegu jak passat.

@jacekkowalski9122, jeszcze napisz co znaczy moja liga, bądź niższa, bo jak masz na myśli grubą bertę to już wolę hajs wydać na divę. Nie po to dbam o sylwetkę
  • Odpowiedz