Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +781
Zarabiam w Polsce obecnie 8200zł netto. Wszedłem na stronę z ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie. Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 413 miesięcy żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie. Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 2500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie + hobby. Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 1356 miesięcy czyli ponad 113Lat!!! Takie proste
źródło: temp_file4471770259057894615
Pobierz
kommie +128
źródło: il20250413_905845615_xlarge
Pobierz

Rozwalają mnie wszelkiego rodzaju normiki i baby, którzy prdlą głupoty, że wystarczy zadbać o wygląd, a znajdzie się babę.
Dla frejmcela jest to over (dałem zdjęcie przykładu).
No i jestem ja, 175cm frejmcel jak ze zdjęcia to rzeczywiście mam szansę na babę jak się postaram xD dobrze ubiorę, przypakuję, dobiorę odpowiedni pasek do butów.
Jak mijam pary na mieście to nigdy nie widuję frejmcela mojego wzrostu. Ta, wiem, że zaraz ktoś wyleci z jakimś Stochem. Tylko ilu takich Stochów przypada na całą populację takich parametrów fizycznych. Ludzie zawsze podają skrajne przypadki, a celowo omijają prawdę, że zdecydowana większość przegrywa, a wybierają jakąś jedną milionową typu ten koleś nick vujicic. Mówią 'pacz temu się udało', a omijają prawdę, że 99,99% jemu podobnych nie udało się.
Ciekawe zjawisko jest, bo gdy mijam młode pary to zawsze jest to wzrostak + masywny szkielet, jak mijam starsze pary to wkrada się jakiś normik, czasem sub5, ale prawie nigdy frejmcel.
Odkąd pojąłem jak baby dobierają partnerów to przestałem im w ogóle współczuć. Wręcz śmieję się z ich nieszczęścia.
Z nieszczęścia normików też się śmieję.
#blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 1000_F_33688539_lG92d16pDqkD3pD5KzQPXHuNkzmiqDYS
PobierzBlah, blah
@mirko_anonim: otóż nie wystarczy
w "wieku rozrodczym" jest więcej mężczyzn niż kobiet, więc nie ma matematycznej możliwości żeby każdy, nawet jeżeli zadba o wygląd, znalazł babę
niestety ale w jakiś sposób musisz kogoś "pokonać" żeby przeskoczyć wyżej w hierarchi, on zadba o wygląd, to ty musisz zadbać o wygląd i
@mirko_anonim: To jak w końcu współczujesz czy się śmiejesz? xD
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Ale c--j w to nie chce tego zmieniać bo mi tak wygodnie i po co lepiej siedzieć w piwnicy i żalić się na cały świat z przerwa na spermienie i walenie konia co chwile a z zainteresowań to sporty ekstremalne np. gry komputerowe i masturbacja do anime.
Taki jest wasz obraz
Napisał to typ z anonimowego xD wafluj się, cieciu.
@Riquele, ale zdanie nornika, którego jedyną trudnością w relacjach było to, że żelu na włosy mu zabrakło jak szedł na randkę to mnie nie interesuje.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Baby to na męża, to biorą właśnie takich jak na zdjęciu, byle by miał kasę, a na dawce genów i kochanków, to biorą tych przystojnych i zawadiackich. Już nawet Bolesław Prus to uwzględnił w Lalce 140 lat temu.
To jedz więcej i ćwicz, boże co za ludzie xD
@positive_mental_attitude, just jedz więcej i poćwicz, bro. Zaufaj mi, bro, staniesz się wtedy gymcelem, ale to nieważne,
@mirko_anonim: bardziej bym upatrywał winy we wzroście bo pełno jest wąskich oskarków pędzlaków 1,90 którzy mają powodzenie. A co jak ci powiem że ważę tylko 2kg więcej od ciebie przy wzroście 8cm wyższym? BMI wychodzi mi jeszcze gorsze. Ale w------e. Na p0lki jestem za mały i nic z tym nie zrobię. Będę chciał sobie kogoś znaleźć to sobie polecę do azji i tyle. Na szczęście mnie nie ciagnie
ja byłem zawsze jednym z chudszych w otoczeniu tylko wzrostu 180
w gimbazie pod koniec ważyłem 53kg...
@jacekkowalski9122, jeszcze napisz co znaczy moja liga, bądź niższa, bo jak masz na myśli grubą bertę to już wolę hajs wydać na divę. Nie po to dbam o sylwetkę