✨ Obserwuj #mirkoanonim
Rozwalają mnie wszelkiego rodzaju normiki i baby, którzy prdlą głupoty, że wystarczy zadbać o wygląd, a znajdzie się babę.
Dla frejmcela jest to over (dałem zdjęcie przykładu).
No i jestem ja, 175cm frejmcel jak ze zdjęcia to rzeczywiście mam szansę na babę jak się postaram xD dobrze ubiorę, przypakuję, dobiorę odpowiedni pasek do butów.
Jak mijam pary na mieście to nigdy nie widuję frejmcela mojego wzrostu. Ta, wiem, że zaraz ktoś wyleci z jakimś Stochem. Tylko ilu takich Stochów przypada na całą populację takich parametrów fizycznych. Ludzie zawsze podają skrajne przypadki, a celowo omijają prawdę, że zdecydowana większość przegrywa, a wybierają jakąś jedną milionową typu ten koleś nick vujicic. Mówią 'pacz temu się udało', a omijają prawdę, że 99,99% jemu podobnych nie udało się.
Ciekawe zjawisko jest, bo gdy mijam młode pary to zawsze jest to wzrostak + masywny szkielet, jak mijam starsze pary to wkrada się jakiś normik, czasem sub5, ale prawie nigdy frejmcel.
Odkąd pojąłem jak baby dobierają partnerów to przestałem im w ogóle współczuć. Wręcz śmieję się z ich nieszczęścia.
Z nieszczęścia normików też się śmieję.
#blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Rozwalają mnie wszelkiego rodzaju normiki i baby, którzy prdlą głupoty, że wystarczy zadbać o wygląd, a znajdzie się babę.
Dla frejmcela jest to over (dałem zdjęcie przykładu).
No i jestem ja, 175cm frejmcel jak ze zdjęcia to rzeczywiście mam szansę na babę jak się postaram xD dobrze ubiorę, przypakuję, dobiorę odpowiedni pasek do butów.
Jak mijam pary na mieście to nigdy nie widuję frejmcela mojego wzrostu. Ta, wiem, że zaraz ktoś wyleci z jakimś Stochem. Tylko ilu takich Stochów przypada na całą populację takich parametrów fizycznych. Ludzie zawsze podają skrajne przypadki, a celowo omijają prawdę, że zdecydowana większość przegrywa, a wybierają jakąś jedną milionową typu ten koleś nick vujicic. Mówią 'pacz temu się udało', a omijają prawdę, że 99,99% jemu podobnych nie udało się.
Ciekawe zjawisko jest, bo gdy mijam młode pary to zawsze jest to wzrostak + masywny szkielet, jak mijam starsze pary to wkrada się jakiś normik, czasem sub5, ale prawie nigdy frejmcel.
Odkąd pojąłem jak baby dobierają partnerów to przestałem im w ogóle współczuć. Wręcz śmieję się z ich nieszczęścia.
Z nieszczęścia normików też się śmieję.
#blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Blah, blah
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: otóż nie wystarczy
w "wieku rozrodczym" jest więcej mężczyzn niż kobiet, więc nie ma matematycznej możliwości żeby każdy, nawet jeżeli zadba o wygląd, znalazł babę
niestety ale w jakiś sposób musisz kogoś "pokonać" żeby przeskoczyć wyżej w hierarchi, on zadba o wygląd, to ty musisz zadbać o wygląd i
@mirko_anonim: To jak w końcu współczujesz czy się śmiejesz? xD
Baby to na męża, to biorą właśnie takich jak na zdjęciu, byle by miał kasę, a na dawce genów i kochanków, to biorą tych przystojnych i zawadiackich. Już nawet Bolesław Prus to uwzględnił w Lalce 140 lat temu.
To jedz więcej i ćwicz, boże co za ludzie xD
Napisał to typ z anonimowego xD wafluj się, cieciu.