Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: czlowieku, rzuc to w p---e. Jesli typiara przez 5 miechow nie popuscila ci szpary i nawet sie toba nie zainteresowala to ma cos w glowie nasrane. Z taka baba niema co gadac, bo swinka morska na jej miejscu by sie po takim czasie domyslila ze gdzies jest problem.

Szkoda tylko dzieci.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim możliwe, że macie inne temperamenty, może ona oczekuje ze ty będziesz inicjował. Czy żonka Ci odmawia jak ty inicjuesz? Spróbuj sobie takiego podejścia, że tylko ty inicjuesz, czyli chcesz spuścic to lecisz z tematem codziennie i zobacz efekty. Jak będzie odmawiać to ma bolca na boku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A ja mam zupełnie odwrotna sytuacje. Kochamy się tylko wtedy, kiedy żona chce. Ja jak wychodzę z inicjatywa to 80 procent ze się jej nie będzie chciało. Plusem jest to, ze dalej przynajmniej 2 razy w tygodniu różowa ma ochotę. Czasem jak ma fazę codziennie to sam nie daje rady.
  • Odpowiedz
@Fanatice Człowieku, co ty gadasz?! Baba działa tak samo jak facet i też potrzebuje ruchania. Nie ma czegos takiego że się wstydzi czy pczekuje.
Po prostu się nim brzydzi, i zapewne ma juz od tego innego chlopa
  • Odpowiedz