Aktywne Wpisy

ciootka +64
Pracowałam w gastro, odeszłam żeby „budować karierę” do korpo, chciałam pracować wyłącznie w nowej pracy, jednak po dwóch miesiącach wróciłam do gastro na weekendy, wytrzymałam w takim trybie półtora roku, właśnie podpisałam wypowiedzenie w korpo i wracam uśmiechać się do ludzi, parzyć kawę i organizować wieczory z muzyką na żywo.
Kurna, kocham ten lokal, te adrenalinkę, przyjemność pracowania z samymi przyjaciółmi no i to, że lepiej zarabiam. I czerpię z każdej chwili
Kurna, kocham ten lokal, te adrenalinkę, przyjemność pracowania z samymi przyjaciółmi no i to, że lepiej zarabiam. I czerpię z każdej chwili

figlarnykamerdyner +131
Czołem mirki i mirabelki. Zostałem wstępnie zakwalifikowany jako dawca szpiku z fundacji DKMS, jak będzie zainteresowanie to będę zdawał relacje jak to wygląda krok po kroku. Póki co jestem umówiony na wywiad telefoniczny na jutro, później z tego co wiem pobranie krwii i czekanie 3 tyg na decyzję. Trochę jestem podekscytowany, możecie wypić kompot za mojego bliźniaka genetycznego (。◕‿‿◕。)
#dkms #dawcaszpiku #figlarnyszpik
#dkms #dawcaszpiku #figlarnyszpik

#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
Wyjaśnicie czemu zaplusowaliście ten wpis?
Czemu zaplusowaliście obronę pedofila?
moze jakby gownoz polityka mi sie nie pokazywalo mimo, ze mam na czarno (dzieki mihau) to moze bym nie kliknal xD ogolnie mame widzisz plusa dajesz plusa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AnimeRPG: bo plusuje każdy wpis aby oznaczyć go jako przeczytany
He dindu nuffin