Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lewusx: Zawsze celem jest sylwetka tylko nie zawsze jest to cel nr 1. Ja robię typowo siłowe treningi i to jest cel nr1. Dodatkowe kilogramy na sztandze motywują. Sylwetka to taki dodatek cel nr 2. Oczekiwania każdy ma duże tylko wybiera nie odpowiednią drogę do ich osiągnięcia. Potem przychodzi taki etap racjonalizacji i wstydu że tyle się czasu na tej siłowni spędziło a efektów nie ma.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kibix: Czyli mamy zbliżone wnioski na ten temat. :)

Budowanie siły i sylwetki jednocześnie to zajebista sprawa, sam w okresie offseason bardzo mocno skupiam się na sile co przekłada się na sylwetkę.
  • Odpowiedz
@Lewusx: dieta i przede wszystkim trening i konsekwencja - przynosza zamierzone efekty.Potrzebne jest natomiast duzo cierpliwosci i pokory.Kiedys cwiczylem na ''sucho'',stosowalem jedynie diete...wszystko zostalo do dzis,oczywiscie odpowiednio pomniejszone ale nadal wygladam - jakbym stale cwiczyl.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kyriakos: Jak w każdej dziedzinie, nie jesteśmy stworzeni do robienia czegoś bezcelowo, chociaż jak widać taka taktyka niektórym leży.

@grzypAtomowy Podejmowanie się czegoś bez celu to marnowanie czasu. Jeśli głównym celem jest poczuć się lepiej, to okej, niech tak będzie, tylko tutaj możesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu minimalnie bardziej się przykładając. Wybór osobisty każdego.

@Tomaszx1994 Nie znasz mnie żeby oceniać moją pokorę, a nie używając igły
  • Odpowiedz