Aktywne Wpisy

MonazoPL +86
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +14
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.4% (84)
- kit 52.0% (204)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.5% (104)

@smk666: z orzeczeniem o twojej wine i musiałeś podzielić się majątkiem i płacić alimenty?
@mk321:
Nie, poszło za porozumieniem stron i bez postępowania o podziale majątku a dzieci nie mieliśmy to rozprawa trwała 17 minut razem z przerwą.
Byliśmy dogadani, że z oszczędności na koncie wspólnym spłacimy kredytówkę, raty czy pożyczki na wspólne klamoty (brane na mnie, bo to ja załatwiałem sprawy urzędowe czy bankowe), to co zostanie podzielimy na pół,
@mk321:
No odpisałem Ci ogólnie jak wyglądała sytuacja, fakt posiadania (lub nie) dzieci to w sumie dość istotna sprawa. Tak czy inaczej bardzo niefajnie postąpiła, że byliśmy dogadani na jedno aby już nie przedłużać formalności o rozprawę z podziałem (niewielkiego) majątku a zrobiła co innego.
Z drugiej strony ostatnio kumpel mi powiedział o dwóch znajomych z pracy, którzy są właśnie w trakcie rozwodu.
kobiety to nie mają skrupułów wcale. Dane słowo jest nic nie warte, byle zagarnąć jak najwięcej dla siebie.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzdobrze dla ciebie ze się rozstaliście, a cud że dzieci nie było
xD
@DieJoana:
Wiesz, poznaliśmy się jak byliśmy jeszcze nastolatkami a kiedy trochę podrośliśmy to ja chciałem dzieci a ona kategorycznie nie i to była też jedna z kości niezgody między nami. Jak teraz patrzę na tamte czasy to bardzo dobrze, że tak wyszło.
Ogólnie to faktycznie z wiekiem coraz bardziej się rozjeżdżaliśmy - gdy się poznaliśmy to oboje byliśmy gówniarzami mającymi "szalone pomysły", więc było fajnie. Potem
Nie wiem za wiele, bo już jakiś czas temu zerwała kontakt z ostatnim wspólnym znajomym. Ostatnie co słyszałem, to że nie mieszka w kraju i podobno dalej jest z ponad 10 lat młodszym od siebie chłopaczkiem którego poznała jak miał 19 lat. W sumie nic więcej mnie nawet nie interesuje.