Aktywne Wpisy

curiousboi +20
Jaka jest szansa wgniecenia tak zasilacza? Wysłałem babce za 75zl pic rel, dotarł we wtorek a ona w środę pisze że jest uszkodzony xD
Specjalnie ładnie opakowałem i szczelnie wypełniłem, jak można próbować skamowac na parę złotych, Polacy to bardziej grzyby czy zwierzęta? #vinted #oszukujo #j--------e #komputery
Specjalnie ładnie opakowałem i szczelnie wypełniłem, jak można próbować skamowac na parę złotych, Polacy to bardziej grzyby czy zwierzęta? #vinted #oszukujo #j--------e #komputery
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Walczę ponownie z Assassin's Creed: Valhalla ...
ominąłem odyssey, shadows, origins.
Poprzednie części były dla mnie bardziej skondensowane ;)
Jak się za to zabrać odpowiednio?
Czy może porzucić bo nie ma w nich już ducha poprzednich odsłon.
#gry #assassinscreed
ominąłem odyssey, shadows, origins.
Poprzednie części były dla mnie bardziej skondensowane ;)
Jak się za to zabrać odpowiednio?
Czy może porzucić bo nie ma w nich już ducha poprzednich odsłon.
#gry #assassinscreed
źródło: images
Pobierz

Czy macierzyństwo praktycznie zawszę jest tak okropne?
Ostatnio non stop widzę tylko artykuły proponowane przez Facebooka jak to macierzyństwo wciskane jest jako piękne a to tragedia, najgorsza rzecz na świecie, kobiety żałują i to koniec świata. Ja rozumiem że słodko-pierdzace reklamy to nie jest rzeczywistość, że to rzeczywiście ciężkie i wymagające zmiany w życiu, że jest trudno, ale aż tak? Mam dwie dziewczyny w pracy które mają jedno dziecko i wiecej nie chcą. Jedna nawet żałuje że już jedno ma. Żona mojego brata podobnie - wolałabym nie mieć dziecka. To wszystko co dookola widzę i czytam sprawia, że chyba nie chce mieć dzieci.. czy ktoś mnie pocieszy że warto?
#macierzynstwo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ja mam 2 bobasy i są super. Czasem wkurzają i jęczą ale ogólnie są kochane i śmieszne. Nawet moje małżeństwo zdecydowanie zyskało.
Dzieci to od groma nerwów i problemów ale wszystko równoważą małe radości.