Aktywne Wpisy
MarekKucharz +69
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +110
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

#nieruchomosci #mieszkanie #wynajem Dom na powiatowym zadupiu miał dość dużą przybudówkę, która wygląda prawie identycznie jak drewniane baraki w Auschwitz, tylko dach o pojedynczym lekkim spadzie z blachy. Obskurne dechy i kraty w oknach. Dom był niemiecki stąd taka estetyka i cholera wie co tam kiedyś było, robiło potem za garaż i skład starych mebli. Koło 150m2. W trakcie podziału majątku po rozwodzie matka sprzedała ten dom.
Parę kilometrów dalej, jak się wjedzie bliżej miasta są jakieś oddziały podrzędnych uczelni zawodowych. Stary już parenaście lat temu miał pomysł, żeby zrobić w tym baraku pokoje dla studentów i zarabiać kokosy. Ale wkrótce rodzicie mieli rozwód i matka sprzedała dom w trakcie podziału majątku.
Minęło tyle lat a dzisiaj stary znowu wypomniał ten pomysł, że matka jest głupia, po co sprzedawała dom (sprzeniewierzyła majątek) jak zarobiłaby robiąc tam pokoje na wynajem i dalej mieszkałaby sobie obok. Ogólnie co jakiś czas regularnie musi o tym przypominać. Dodam że dom był w złym stanie technicznym i miał jakiś taki metalowy naciąg zrobiony idący przez cały strych żeby nie pękł czy coś.
Pomysł mi się wydaje totalnie z dvpy bo ja bym w życiu w czymś takim i w takiej okolicy nie zamieszkał, ale nie wiem czy stary to #januszebiznesu czy jednak wizjoner? (januszem biznesu i tak był jako cwaniakujący dyrektor fabryki smrodu, taki typ, swoją drogą już bankrut)
Pic rel dla estetyki https://www.auschwitz.org/gfx/auschwitz/_thumbs/pl/defaultgalerie/1071/10/1/20080819_1437580653_dsc_4819,oHuCn6impHCVqcKHZpY.jpg
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Taki przykład z mojej okolicy- baba dowiedziała się, że mąż ją zdradza. Co zrobiła? Bez jego wiedzy i zgody sprzedała za grosze wszystkie jego narzędzia i elektronarzędzia, które trzymał w garażu. Po prostu je spakowała i
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero