Wpis z mikrobloga

Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?

#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #s--s #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
  • 285
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mordo jaki fanatyzm i nacjonalizm? byłem na piwie z mentzenem i paru innych spotkaniach wolnościowych i jakos nic na temat religii nie mówili. Za to pokazali hipokryzję rządzący ch i tzw.opozycji oraz mówili o wolności gospodarczej i osobistej

@paruweczkowy_kapitalista: Znam historię tej partii bardzo dobrze, na Korwina głosowałem jeszcze dwadzieścia lat temu. Jak by byli wolnościowcami to by się nie wiązali z Ruchem Narodowym.
  • Odpowiedz
@paruweczkowy_kapitalista: jeżeli nie jesteś min. 8/10, to nie poruszaj takich tematów na początku znajomości z kobietami. Jedynie wybadaj czy baba nie jest skrajną lewaczką, ale to raczej byłoby po niej od razu widać.

Ewentualnie polecam Ukrainki, które nie ogarniają polskiej polityki.
  • Odpowiedz