Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
@paruweczkowy_kapitalista: Konfederacja nie ma nic wspólnego z wolnością. To nacjonalizm i fanatyzm religijny odstrasza kobiety od Konfy.
@paruweczkowy_kapitalista: jak gadałem z laskami to nie chodzi o poglądy gospodarcze a społeczne. Posłuchaj sobie brauna, korwina i tak dalej, co gadają o kobietach, osobach lgbt+ i tak dalej.
Ja jestem liberałem czyli światopoglądowo lewak powiedzmy, gospodarczo bardziej w stronę wolnego rynku i nie było nigdy problemów chyba, że mówimy o skrajnych feministkach wtedy kosy się zdarzały.
Jak jesteś mądry, czyli nieautystyczny, nie gadaj na randkach o polityce.
@scriptkitty mordo jaki fanatyzm i nacjonalizm? byłem na piwie z mentzenem i paru innych spotkaniach wolnościowych i jakos nic na temat religii nie mówili. Za to pokazali hipokryzję rządzący ch i tzw.opozycji oraz mówili o wolności gospodarczej i osobistej
@Invisiblinio przecież konfederacja wystawia nawet na listach wyborczych kobiety xd to o czym ty mówisz? Moim zdaniem traktują je na równi i chcą dla nich dobrze. Co do aborcji to chyba wina PiSu?
@przegryw162cm: Co to znaczy normalnych? Co to jest normą w obecnych czasach jeżeli chodzi o kobiety? Czy jak nie popieram konfy, to jestem nienormalna?
@paruweczkowy_kapitalista: Konfederacja nie ma nic wspólnego z wolnością. To nacjonalizm i fanatyzm religijny odstrasza kobiety od Konfy.
Ja jestem liberałem czyli światopoglądowo lewak powiedzmy, gospodarczo bardziej w stronę wolnego rynku i nie było nigdy problemów chyba, że mówimy o skrajnych feministkach wtedy kosy się zdarzały.
Jak jesteś mądry, czyli nieautystyczny, nie gadaj na randkach o polityce.
xD
@panzergruz: ta, niech zmarnuje 5 randek i czas obu stronom, bo pozniej jak wyjdzie to i tak laska zniknie
@paruweczkowy_kapitalista: niech się odjeebią od aborcji, ról kobiet, praw zwierząt, to dopiero bedzie mozna ich brać na poważnie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Poruszaj temat jak najszybciej. Przynajmniej wiadomo od razu, że nie ma co czasu marnować.