Aktywne Wpisy
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
wiec nie wnikajac zbytnio w szczegoly, przeszlo miesiac temu dowiedzialem sie, ze zona mnie zdradzila po 15 latach wspolnego malzenstwa, i dodatkowym ciosem bylo to, ze zrobila to z gosciem ktorego zna raptem 3 miesiace, nie musze opisywac ze moj swiat sie zawalil, i do dzisiaj nie moge sie z tym uporac, na szczescie dzieci juz mamy dorosle, wiec one nie musza w tym uczestniczyc.
I teraz nadchodzi zasadnicza
wiec nie wnikajac zbytnio w szczegoly, przeszlo miesiac temu dowiedzialem sie, ze zona mnie zdradzila po 15 latach wspolnego malzenstwa, i dodatkowym ciosem bylo to, ze zrobila to z gosciem ktorego zna raptem 3 miesiace, nie musze opisywac ze moj swiat sie zawalil, i do dzisiaj nie moge sie z tym uporac, na szczescie dzieci juz mamy dorosle, wiec one nie musza w tym uczestniczyc.
I teraz nadchodzi zasadnicza
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #s--s #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
@paruweczkowy_kapitalista: Konfederacja nie ma nic wspólnego z wolnością. To nacjonalizm i fanatyzm religijny odstrasza kobiety od Konfy.
Ja jestem liberałem czyli światopoglądowo lewak powiedzmy, gospodarczo bardziej w stronę wolnego rynku i nie było nigdy problemów chyba, że mówimy o skrajnych feministkach wtedy kosy się zdarzały.
Jak jesteś mądry, czyli nieautystyczny, nie gadaj na randkach o polityce.
xD
@panzergruz: ta, niech zmarnuje 5 randek i czas obu stronom, bo pozniej jak wyjdzie to i tak laska zniknie
@paruweczkowy_kapitalista: niech się odjeebią od aborcji, ról kobiet, praw zwierząt, to dopiero bedzie mozna ich brać na poważnie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Poruszaj temat jak najszybciej. Przynajmniej wiadomo od razu, że nie ma co czasu marnować.