Aktywne Wpisy

pastibox +853
Olxdata już w głównych mediach. W tym przypadku na TVN24.
Nie sądziłem, że zabawka zrobiona w jeden wieczór przy browarze zyska taką popularność i stanie się jednym z głównych narzędzi analitycznych rynku nieruchomości w tym kraju XD
#nieruchomosci
Nie sądziłem, że zabawka zrobiona w jeden wieczór przy browarze zyska taką popularność i stanie się jednym z głównych narzędzi analitycznych rynku nieruchomości w tym kraju XD
#nieruchomosci

źródło: temp_file4683165164945550441
Pobierz
drylu09 +172
#gielda #nieruchomosci Trzaskowski podczas swojego wystąpienia zaatakował prezesa NBP Adama Glapińskiego. — Pamiętacie 20 proc. inflacji? Dość niekompetencji w NBP — mówił.Jak dodawał, to właśnie działania Glapińskiego doprowadziły do tego, że dziś cena masła kosztuje 10 zł
Wzywam prezesa NBP do obniżenia stóp procentowych — zaapelował
XDDD co ja czytam
Wzywam prezesa NBP do obniżenia stóp procentowych — zaapelował
XDDD co ja czytam
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #s--s #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
@calinowski: ale to wypisz wymaluj o wyborcach Konfederacji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wolę gwarancje praw kobiet + nie płacić socjalów
Do tego nie chcę przymusowej służby wojskowej, ani powrotu do tego, że ojciec dzieci pracuje po 14 godzin dziennie. Oraz chcę lepszego poszanowania praw zwierząt. Więcej dobrego jest z lewicą niż z prawicą.
Jak mogłeś opowiadać o konfie opisując swój dzień? Jesteś działacze czy powiedziałeś że waliłeś do wypowiedzi Mentzena?
Nie, to co robisz to nie jest prawdziwa dyskusja. Prawdziwa dyskusja polega na tym, że się próbuje zrozumieć zdanie drugiej osoby i z czego ono wynika, natomiast Tobie najbardziej zalezy na tym, aby takim ludziom odpowiedzieć, że nie mają racji - potrafiąc przy tym sypać ogólnikami czy tylko teoretycznie odnosić się do tego, co druga osoba napisała.
Dam Ci przykład.
@peszek_leszek napisała Ci co jest dla niej problemem.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@paruweczkowy_kapitalista: to po co o tym wspominasz xd Nie masz lepszych tematów do rozmów?
Nie, mam gdzieś, kto popiera jaki model gospodarki, słuszny bądź nie. Cała światopoglądowa reszta - zdecydowanie boli i to przy wyborze partnera do związku już trudno mieć gdzieś.