Aktywne Wpisy

mirko_anonim +33
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

PodniebnyMurzyn +160
Otworzyłem se okno w biurze (granica Woli i Śródmiescia) i ludzie - tu sie k---a nie da żyć xD średnio 3 pierdzące motory/sportowe auta z pierdzącymi wydechami na minutę, jeszcze kierowcy specjalnie gazują na bocznej uliczce mającej jakies 500m długosci, zeby sie pochwalić, jak małego penisa mają. Jak wy tu żyjecie? Mieszkania się nie da przewietrzyć w spokoju, a jest dopiero 7 rano.
#warszawa
#warszawa

Przyszedłeś faktycznie spróbować poznać opinie ludzi czy bardziej pożalić, że 'powinno wyjsc inacze'j? ;]
@paruweczkowy_kapitalista: Czyli jesteś poganiaczem w jakimś korpo, który ma sprawiać, że ludzie szybciej zasuwają. W sumie nie dziwi, że popierasz Mentzena. Z drugiej strony nie jestem zwolennikiem ale też nie jestem mega przeciwnikiem konfy i Mentzena. Ale niestety istoty stadne mają to do siebie, że nie interesuje ich jak jest faktycznie. Interesuje ich jak myśli większość stada żeby się do niego dopasować. Obecna narracja w idiot
@paruweczkowy_kapitalista: Czyli jesteś poganiaczem w jakimś korpo, który ma sprawiać, że ludzie szybciej zasuwają. W sumie nie dziwi, że popierasz Mentzena. Z drugiej strony nie jestem zwolennikiem ale też nie jestem mega przeciwnikiem konfy i Mentzena. Ale niestety istoty stadne mają to do siebie, że nie interesuje ich jak jest faktycznie. Interesuje ich jak myśli większość stada żeby się do niego dopasować. Obecna narracja w idiot
@paruweczkowy_kapitalista: oczywiscie, ze tak. Wszystkie inne partie simpia do kobiet i obiecuja im zlote gory a ty akurat mowisz o jednej ktora mowi o odpowiedzialnosci xD
To tak jakbys dziecka pytal czy woli dostac cukierka czy samemu zapracowac
@paruweczkowy_kapitalista: Przedstawianie tylko części swoich postulatów, a pomijanie pozostałych w zależności od słuchacza to trik stary jak świat.
źródło: Jacobus_Belsen_-_Das_Firmenschild_1931
Pobierz@paruweczkowy_kapitalista: XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
nie ma konfederaty który by powiedział że aborcja do 3 mies powinna być legalna ani że tabletki dzień po bez recepty
to dyskwalifikuje takiego typa do traktowania go jak czlowieka