zaczynałam w nim widziec uprzedmiotawiajacego iddiote
nie muszę się irytować facetami którzy uznają moje ciało za ich własność
słoneczko, ale to ty jesteś tutaj problemem i nie temu że popuszczasz szpary na prawo i lewo - to wolny kraj - ale temu że przerzucasz swoje nieprzepracowane traumy i problemy emocjonalne na partnera
Anonim (nie OP): tak jak ktoś ci wyżej napisał masz zapewne nieprzepracowane traumy. Według mnie jeżeli nic z tym nie zrobisz to za 10 lat obudzisz się i zorientujesz że chciałabyś mieć normalny związek, ale już będzie za późno. Będziesz samotna i dopiero wtedy zaczniesz szukać pomocy. Wtedy sobie przypomnisz o mężczyznach których odrzuciłas, którzy byliby dla ciebie fair i zbudowałabys dobry związek. Zaczniesz za nimi tęsknić i odezwa się demony
@mirko_anonim: To zarzutka tak? Rozwalony układ nagrody, reszta to dorabianie ideologii do tego że nie potrafisz przyciągnąć do siebie mężczyzny, z którym zbudujesz związek na solidnych fundamentach. Ale cóż tak to jest, jak się kładzie do głów dziewczynom, że nic nie muszą, a idealny skrojony na miarę partner sam się pojawi znikąd.
Jesteś używana jako worek na spermę
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Tak, bo nie nadają się do związków i jesteś tego przykładem.
Komentarz usunięty przez autora
słoneczko, ale to ty jesteś tutaj problemem i nie temu że popuszczasz szpary na prawo i lewo - to wolny kraj - ale temu że przerzucasz swoje nieprzepracowane traumy i problemy emocjonalne na partnera