Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Spotykałem się z dziewczyną 3 miesiące. Było na prawdę fajnie, ja zawsze miałem problem z #samotnosc . Nie mam znajomych, a z nią na prawdę poczułem że odżyłem. Widzieliśmy się bardzo często. Po czasie zaczęliśmy żyć jak para, ona zostawała u mnie na noc, zbliżyliśmy się bardzo do siebie. Chyba nigdy nie czułem czegoś takiego. Z drugiej strony miałem wrażenie, że ta relacja jest dziwna. Dziewczyna była bardzo ładna i czuła, więc trochę mi to "zasłanialo" jej wady. Traktowałem ją w sumie jako partnerkę, chociaż nie padło z naszych ust jeszcze żadne "kocham cie", bo chyba trochę za wcześnie. Po tych 3 miesiącach zaczęła mnie trochę ignorować, zapytałem jakie ona ma podejście do naszej relacji, czy chce coś więcej. Powiedziała, że ona nie chce związku aktualnie. Myślałem że mnie coś rozniesie tam. Zakochałem się w niej, bardzo. Od tamtego czasu minął tydzień, ona czasem się do mnie odezwie sama, ale ta relacją jakoś oziębła. Nie potrafię przestać o niej myśleć, usunąłem wszystkie aplikacje, które mogłoby mi o niej przypominać. Staram się nie śledzić co robi, chociaż I tak czasem to robie. Jednego dnia o niej zapominam, czuje się dobrze, innego myślę o niej od rana. Próbowałem się nawet z kimś umówić w tym czasie, ale tragedia, od razu na spotkaniu wszystkie wspomnienia z nią wróciły. Z jednej strony wiem, że poznanie kogoś innego pomogłoby mi w tym, żeby o niej zapomnieć. Z drugiej nie potrafię, mam wrażenie że każda będę teraz porownywal do niej. Chyba po prostu wybiorę się do terapeuty. Sorry, musiałem się komuś wyżalić.
#rozowepaski #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Zerwij kontakt do całkowitego zera, nie ma co się męczyć. Jak jej będzie zależało to wróci, a jak nie, to daj sobie chwilę na przetrawienie tego i ruszaj dalej. Widocznie nie ta była Ci pisana.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: duzo osob tak mowi ze nie chce zwiazu ale chemia wejdzie i zwiazek sie zaczyna, to nie jest co na co mozna sie zdecydowac, ciagni to dalej jesli sprawia Ci radosc i jest Ci lepiej
  • Odpowiedz
@agacik92: glupoty to wyciagasz z tej opowiesci, powiedziala ze nie chce zwiazu co nie znaczy ze nie moga sie spotykac i spedzac milo czasu, ogolnie na koncu moze sie to okazac porazka ale lepiej spedzic milo czas niz plakac w poduszke
  • Odpowiedz
@xede Skoro widać, że chłopak jest zaangażowany, a laska go traktuje jak opcję, to po co sobie wydłużać cierpienie? Będzie się z niej leczył długo jak zagra tak, jak mu doradziłeś.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 8
Anonim (nie OP): @agacik92 @xede

Ogólnie rzecz ujmując to jest prosta zasada w zrozumieniu takich słów.
Jeśli ktoś mówi, że nie chce teraz związku to go nie chce, ale z Tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli nie jest gotów spotykać się, to nie jest ale z Tobą i nie chcę akurat spotykać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Byku, rada na przyszłość. Graj w otwarte karty od początku i już podczas luźnego poznawania się pytaj czy celuje w związek czy luźne relacje. Nie musisz nawet pytac w swoim kontekście, pytaj ogólnie. Sam widzisz, że takie pytanie na początku zaoszczędziłoby Ci kupę czasu i emocji.
  • Odpowiedz