Aktywne Wpisy

MonazoPL +73
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +211

Spotykałem się z dziewczyną 3 miesiące. Było na prawdę fajnie, ja zawsze miałem problem z #samotnosc . Nie mam znajomych, a z nią na prawdę poczułem że odżyłem. Widzieliśmy się bardzo często. Po czasie zaczęliśmy żyć jak para, ona zostawała u mnie na noc, zbliżyliśmy się bardzo do siebie. Chyba nigdy nie czułem czegoś takiego. Z drugiej strony miałem wrażenie, że ta relacja jest dziwna. Dziewczyna była bardzo ładna i czuła, więc trochę mi to "zasłanialo" jej wady. Traktowałem ją w sumie jako partnerkę, chociaż nie padło z naszych ust jeszcze żadne "kocham cie", bo chyba trochę za wcześnie. Po tych 3 miesiącach zaczęła mnie trochę ignorować, zapytałem jakie ona ma podejście do naszej relacji, czy chce coś więcej. Powiedziała, że ona nie chce związku aktualnie. Myślałem że mnie coś rozniesie tam. Zakochałem się w niej, bardzo. Od tamtego czasu minął tydzień, ona czasem się do mnie odezwie sama, ale ta relacją jakoś oziębła. Nie potrafię przestać o niej myśleć, usunąłem wszystkie aplikacje, które mogłoby mi o niej przypominać. Staram się nie śledzić co robi, chociaż I tak czasem to robie. Jednego dnia o niej zapominam, czuje się dobrze, innego myślę o niej od rana. Próbowałem się nawet z kimś umówić w tym czasie, ale tragedia, od razu na spotkaniu wszystkie wspomnienia z nią wróciły. Z jednej strony wiem, że poznanie kogoś innego pomogłoby mi w tym, żeby o niej zapomnieć. Z drugiej nie potrafię, mam wrażenie że każda będę teraz porownywal do niej. Chyba po prostu wybiorę się do terapeuty. Sorry, musiałem się komuś wyżalić.
#rozowepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ogólnie rzecz ujmując to jest prosta zasada w zrozumieniu takich słów.
Jeśli ktoś mówi, że nie chce teraz związku to go nie chce, ale z Tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli nie jest gotów spotykać się, to nie jest ale z Tobą i nie chcę akurat spotykać