Aktywne Wpisy

LukaszTV +52
źródło: temp_file4994446354815122779
Pobierz
AdrianSemenic +468
Tomasiak to jest moim zdaniem największa niespodzianka w historii polskich startów na igrzyskach XD jasne, zdarzały się pojedyncze wyskoki, których nikt się nie spodziewał, pokroju Fortuny, ale tu gościu zdobył trzy medale na jednej imprezie i to zasłużenie, a przed sezonem nikt go praktycznie nie znał XD
#mediolan2026 #skoki
#mediolan2026 #skoki

Hejka, na jakie parametry ram rowerowych mam patrzeć, żeby wiedzieć czy są bardziej wygodne, czy sportowe?
Przekrok mierzy się na boso? Jeśli tak, to jaki rozmiar ramy w rowerze typu #gravel jeśli mam 75.5cm przekroku na boso, i 170cm wzrostu? Chcę kupić sobie nowy rower po wielu latach.. braku roweru, i analizując to co jest na rynku wyszło mi, że jednak gravel a nie cross. No tylko nie licząc graveli z decathlonu (które póki co są faworytami) raczej nikt za bardzo nie pisze czy to rower bardziej wygodny,czy bardziej sportowy. A ja kompletnie nie wiem na co patrzeć na rysunkach z geometria. Bede wdzieczny za porady
#rower #rowery
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A przekrok normalnie, bez butów. I tu tez- rozmiar ramy patrz na stronach producenta, to wbrew pozorom nie jest uniwersalne.
@kasiknocheinmal: pod warunkiem że jeździsz bez butów :P