Aktywne Wpisy

Kagernak 0
Steam machinę za 4400. Kurde sporo, ale prawdę powiedziawszy to nie wiem czy niektórzy za na przykład dwa lata będą z zadowoleniem przyjmowac fakt, że za tyle kupili (choć oczywiście mogli dopłacić trochę i zdobyć lepszy sprzęt) bo AI nie wydaje się ani trochę zwalniać a wizję poprawy sytuacji są co najwyżej mgliste. Jak uważacie, jak powinien postąpić taki przeciętny człowiek co potrzebuje nowego kompa.
#pytanie #technologia #
#pytanie #technologia #
Co ma robić człowiek, który chce nowego PC?
- Kupić steam machinę dla spokoju 11.0% (18)
- Kupić lepszy komp za kilka tysi więcej 44.5% (73)
- Czekać, ceny w końcu spadną 17.1% (28)
- Czekać bo granie w chmurze to przyszłość 2.4% (4)
- Najlepiej stać się konsolowcem 25.0% (41)

kobiaszu +54
Z okazji duchot piekielnych jakie nas czekają pochwalę się moim patentem na klimę dla biednych który działa u mnie z powodzeniem od 3 lat. Szyba z poliwęglanu na wymiar z otworami, uszczelnienie obiegu skarplacza czym tylko się da i można bzikać w chłodzie.
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
źródło: 1000028320
Pobierz

Hejka, na jakie parametry ram rowerowych mam patrzeć, żeby wiedzieć czy są bardziej wygodne, czy sportowe?
Przekrok mierzy się na boso? Jeśli tak, to jaki rozmiar ramy w rowerze typu #gravel jeśli mam 75.5cm przekroku na boso, i 170cm wzrostu? Chcę kupić sobie nowy rower po wielu latach.. braku roweru, i analizując to co jest na rynku wyszło mi, że jednak gravel a nie cross. No tylko nie licząc graveli z decathlonu (które póki co są faworytami) raczej nikt za bardzo nie pisze czy to rower bardziej wygodny,czy bardziej sportowy. A ja kompletnie nie wiem na co patrzeć na rysunkach z geometria. Bede wdzieczny za porady
#rower #rowery
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A przekrok normalnie, bez butów. I tu tez- rozmiar ramy patrz na stronach producenta, to wbrew pozorom nie jest uniwersalne.
@kasiknocheinmal: pod warunkiem że jeździsz bez butów :P