Aktywne Wpisy

Sultan_Kosmitow +42
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
selenita66 +97
Moi drodzy, byłem wczoraj na plaży na Wyspie Sobieszewskiej, gdzie około godziny 19 nad głowami ludzi przeleciał ultralekki samolot, lecąc wzdłuż plaży. Mówiąc, że nad głowami, nie przesadzam - wysokość była rzędu 10-20 metrów nad ziemią. Kiedy zobaczyłem go zbliżającego się, byłem przekonany, że podchodzi do awaryjnego lądowania. Ale najwyraźniej była to jedynie popisówa i szukanie adrenaliny.
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
źródło: spsybc
Pobierz

źródło: comment_1mh43ZUWoxsepAGuqU3jRrXC5oWfTTpk
Pobierzhttps://krosno24.pl/informacje/ktos-podpalil-maszt-sieci-play-straty-moga-siegnac-kilkunastu-tys-zl-i7095
Z drugiej strony, do internetu używam właśnie T-Mobile, który współdzieli BTS z Orange. A to dlatego że łączę się do innego BTS, pomimo odległości około 9km to łapie stabilnie każde pasmo, nawet 2600Mhz
Szkoda, że zlikwidowali ten przymus udostępniania innym operatorom swoich nadajników.
jak to znieśli to faktycznie chujnia, zwłaszcza na odludziach gdzie nie ma ekonomicznego sensu znaczącej rozbudowy tej infry.
źródło: no-powiedz-mi-synek-kto-tyle-dal_2021-09-17_09-29-02
Pobierz